33 millió dollárért eladó Bruce Willis karibi otthona

A Die Hard filmek főhősének Pattor Cay ingatlana a Turks- és Caicos-szigeteken egy hatalmas játszótérrel, üdülő belépéssel és, nem túl meglepő módon, egy mozi teremmel várja új tulajdonosát.

Bruce Willis

Nincs is paparazzi-biztosabb hely a világon, mint Parrot Cay. Ahhoz, hogy az ember elérje ezt az aprócska földi paradicsomot a Turks- és Caicos-szigeteken, egy 1 óra és 40 perces repülőutat kell megtennie Miami-ból, majd pedig egy 35 perces hajóút vár rá, ami sziklákon vezet keresztül.
Mindössze néhány szuper-luxus ingatlan rejtőzik a pálmafák mögött, a hófehér tengerpart mentén. Willis 32 ezer négyzetméteres birtokát még 2000-ben vásárolta, és négy évbe telt, hogy megépüljön álmai otthona a parton. A szomszédságban olyan nevek laknak, mint a divattervező Donna Karan, a szupermodell Christie Brinkley, és egy igazi Rolling Stone, Keith Richards.

Bruce Willis
A naplemente felé néző épületegyüttes, a Residence, a jól védett Rocky Point Bay-ben helyezkedik el. Az 1000 négyzetméteres, kétszintes főépület és a két különálló, három hálószobás vendég villák az azúrkék tengerre és homokos tengerpartra tekintenek le.
A főépület önmagában megtestesíti a „tágas” fogalmát az öt szellős hálószobájával. A főháló az egész második emeletet elfoglalja. A hatalmas üvegajtók a hálóból a körbefutó teraszra nyílnak, amely összesen 600 méter hosszan nyúlik ki.

Bruce Willis
Bruce legújabb blockbuster filmjét, az M. Night Shyamalan rendezésében készült Üveg című filmet a főépület saját kényelmes mozitermében lehet megnézni.

Bruce Willis
A kókuszdió, a banán és a papaya fák árnyékában elterülő hatalmas terek a napsütéses szórakozásra lettek kitalálva. A 88 ezer négyzetméternyi terasz, négy medencét és árnyékos óceánparti jóga pavilont foglal magába. A gyerekek szórakoztatására jól felszerelt játszótér is van, valós méretű, fából készült kalózhajóval.

Bruce Willis
Az ingatlan a COMO Parrot Cay Resort része, amelynek tulajdonosa a szingapúri hotelmágnás Christina Ong. A főépületben két étterem – igen, házhoz is szállítanak – tenisz pályák, és egy wellness központ található, edzőteremmel és beach klubbal.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek