3D nyomtatott kutyaház ezer teniszlabdából

Az egyenlet egyszerű. CallisonRTKL + egy ötlet + 1019 teniszlabda = egy okos és egyedi otthon a kedvencünknek, mely Texasban az SPCA javára fordított aukción bukkant fel.

Fetch House

A dallasi építész és dizájn iroda megalkotta a Fetch House-t, mely olyan 3D nyomtatott moduláris szerkezetből áll, amely képes több, mint 1000 teniszlabdát megtartani. A labdák tömörítéssel maradnak a helyükön, de könnyen kihúzhatóak, ha kedvencünknek játszani támad kedve. Ha a játéknak vége, a labdák visszakerülhetnek a helyükre.

Fetch House

Bárki fel tudja építeni ezt a házat, még ha életében semmit sem épített. A csomagot úgy tervezték, hogy a kis modulokat szerszám nélkül lehessen összepattintani. Moduláris szerkezetének köszönhetően a ház bármikor bővíthető és kedvencünk méretére szabható, valamint követhetjük növekedését.

Fetch House

A dizájn jellege lehetővé teszi a labdák véletlenszerű eltávolítását, így mi egyedi mintát kapunk, ami látványnak sem utolsó, kutyusunk pedig egy jobban szellőző és világosabb otthont.

Fetch House

A Fetch House volt, amivel CallisonRTKL benevezett a 2019 Bark + Build Pet House Design & Build versenyre, melyet a dallasi AIA és TEXO szponzorált.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek