A Bentley jövője

A 100. születésnapját ünneplő Bentley Motors bemutatta a luxus mobilitás jövőjét, a Bentley EXP 100 GT-t. A koncepcióautó a Bentley márka jövőjének fizikai megtestesülése, a mobilitáson túl, tovább fokozza majd a tulajdonos Grand Touring élményét, függetlenül attól, hogy vezetik vagy önvezető lesz-e.

Bentley EXP 100 GT

Tisztán Bentley DNS-ből született a koncepcióautó, amit az ihletett, hogy a cég megértette az intelligens, előre tekintő ügyfeleinek kívánságait. Csakúgy, mint minden Bentley autó, ez is egy szépen kialakított modell, amely magába foglalja az AI technológiát, hogy az autó az alkotás helye legyen, ahol különleges emberi élmények és érzelmek születnek.

Bentley EXP 100 GT
Bentről kifelé tervezve, a Bentley EXP 100 GT a teljesen elektromos platformról szól. Ez a koncepció újragondolja a Grand Tourert a 2035-es évek világában, ahol az utasok és a sofőr együtt élvezik a megosztott luxus élményeket a rendkívüli utazásuk során.

Bentley EXP 100 GT

A Bentley EXP 100 GT utasterét gondosan tervezték, hogy luxus érzetet keltsen, ami harmonikus környezetet teremt az utasok kényelméhez. Az egyedülálló AI technológia, amely egyúttal személyi asszisztensé is válik, segít az utasoknak a Grand Tour élményeinek fejlesztésében és megismerésében.

Bentley EXP 100 GT

Az autót úgy tervezték, hogy nagyobb tudatosságra ébresszen, beleértve az 5000 éves Copper Infused Riverwoodot, az újrahasznosított rizshéjból készült külső festékét, a 100% -ban organikus bőrszerű textileket, a brit tenyésztett gyapjú szőnyegeket és hímzett pamut belső felületeket. A fenntartható jövő luxusa.

Bentley EXP 100 GT

A Bentley DNS-hez hűen, a Bentley EXP 100 GT elegáns és izmos külsővel rendelkezik a híres R-Type Continental hátsó résszel, ahogy a vagány kerek fényszórók átfedik a rácsot kikacsintásként a híres Bentley Blowerre, majd egy hosszú kecses test idézi fel az elmúlt évek híres modelljeit.

Bentley EXP 100 GT

De ne értsd félre, ez a Bentley a jövő felé tekint, könnyű alumíniumból és szénszálból készült. Az 5,8 méter hosszú, majdnem 2,4 méter széles, valamint rézből és alumíniumból kialakított dekoratív részletek fokozzák tovább a megjelenését, amelyek mind természetes és fenntartható anyagok.

Bentley EXP 100 GT

A külső világítás dinamikus és drámai, a fókuszpont a hűvös, megvilágított mátrix rács, beleértve a Flying B talizmán, amely életre kel, ahogy közelebb érsz az autóhoz. A főkonzol középső része a Bentley Personal Assistant, amelyet gyönyörű, az angliai Cumbriaból származó, megvilágított kristállyal emelnek ki.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek