A Constellation Gents Collection frissítésével kezdi 2020-at az Omega

A Constellation Collection a svájci óragyártó legrégibb és legmegbízhatóbb vonala. 1952-ben mutatták be a híres “pite tepsi” számlapját, a férfi kollekció 1982-ben kapta meg jellegzetes kinézetét, amikor az órák hordó alakú tokokat kaptak, félhold alakú alsó és felső résszel és négy karommal az oldalán, valamint beépített egyláncos szíjak, kör alakú tárcsák és mutatók járultak hozzá az előlapon. Mostantól kezdve a Constellation Gents’ vonala új külsőt kapott, közel negyven év alatt ötödszörre.

Omega

Mind a 26 új modell 39mm-es háza 18 karátos sárga aranyból, 18 karátos Sedna aranyból vagy rozsdamentes acélból készült. Mint a Constellation Ladies kollekciója, mely 2018-ban kapott egy kis kozmetikát, a férfi vonal modelljeinek tokja is csiszolt, ferde széleket, karmokat és szíjakat, karcsúbb, jellegzetes római számlapot kapott, átalakított óra mutatóit a New York-i Szabadság-torony ihlette. A fém vagy különböző színekben elérhető bőr szíj kapható hozzá.

Omega

A frissítésnek van néhány nem látható eleme. A Constellation Gents minden modellje master kronométerrel mozog, kiemelkedő pontossággal és teljesítménnyel megáldva.

1982-es debütálása óta a Constellation kollekció négyszer kapott új dizájnt: 1995-ben egy lágyabb és kerekebb vonallal, az Omega első Co-Axial calibre 2500-zal a 2003-as “Double Eagle” modellel és a Constellation ‘09-nal 2009-ben.

Omega

A jelenlegi Gents kollekció 5280 dolláros árnál kezdődik az acéltokos és bőrszíjas modellekkel. Az acélszíjas modellek 6050 dolláros áron, a kéttónusú acél és Sedna arany vagy sárga arany modellek 7450 dolláros áron, a kéttónusú acélszíjas modellek 9000 dolláros, a kéttónusú, bőrszíjas, gyémánt indexekkel ellátott modellek 9100 dolláros, a kéttónusú acélszíjas és gyémánt indexekkel ellátott modellek pedig 10600 dolláros áron kerülnek piacra. A kollekció legdrágább, arany ház és szíjas darabját 31 ezer dolláros áron kínálják.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek