A természet ölelése

Az Arcana Cabin egy olyan kezdeményezés, amely átmenetet alkot a városi élet és a vadon között, és innovatív, tudományosan alátámasztott élményeket és oktatási tartalmakat kínál, hogy az emberek könnyen hozzáférhessenek a természet gyógyító és feltöltő erejéhez. Az Arcana tervezőpartnere a Leckie Studio, amely a kabinok építészeti és belsőépítészeti kialakítását végzi.

Arcana Cabin

A 25,5 négyzetméteres kabinokat, melyek gyakorlatilag láthatatlanok a környező lombhullató erdőben, fényvisszaverő, polírozott rozsdamentes acéllal burkolták. A külsejüket madárbarát fóliával látták el, megakadályozva ezzel, hogy a madarak nekiütközzenek.

Arcana Cabin

A minimalista, dizájnos beltérrel rendelkező ház hátuljában nyíló ablak panoráma kilátást nyújt, melyet akár az ágyon heverve csodálhatunk. A kabinban minden szükséges felszerelés megtalálható a több éjszakás tartózkodáshoz – ágy, asztal, konyha és fürdőszoba. A kabin belseje teljes egészében faburkolatú (a prototípus esetében juhar) fekete acélbetétekkel. A prototípuskabin egy nagy, 6 x 6 hüvelykes tetőablakkal is rendelkezik, melyen át a csillagokra meredhetünk elalvás előtt.

Arcana Cabin
A kabinok távoli helyeken lesznek elhelyezve, 25-40 kabinból álló csoportokban, de egymástól távol, hogy minden vendég úgy érezze, mintha csupán a természet ölelné körbe. Minden egyes kabin rendelkezik terasszal, amin acél tűzrakóhely és nyugágyak találhatók. A tűzrakóhelyet főzésre és melegedésre egyaránt lehet használni.

Arcana Cabin
Az Arcana Cabin arra törekszik, hogy helyet teremtsen az innovatív, tudományosan alátámasztott jóléti rituáléknak és tartalmaknak, hogy az emberek bárhonnan könnyen hozzáférhessenek a természet frissítő szupererejéhez.

Arcana Cabin

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek