A világ legnagyobb lakosztály kabinja

Ez a legnagyobb lakosztály, ami valaha épült egy tengerjáró hajón. A VIP kabin a Seven Seas Splendor tizennegyedik emeletén található a híd fölött.

Seven Sea Splendor

A 412 négyzetméteres lakosztály kétszer nagyobb, mint egy átlagos amerikai családi ház és hússzor nagyobb, mint egy hagyományos kabin. A lakosztályt 11 ezer dollárért kaphatjuk meg egy éjszakára, azonban a Regent Suite már elkelt egész 2020 végéig.

Seven Sea Splendor
A kastélyszerű szuperkabinban spa, szauna és gőzkamra is helyet kapott természetesen. A hajóorr irányába néző lakosztályból zavartalan, 270 fokos kilátás nyílik a tengerre, amit a 120 négyzetméteres teraszról élvezhetünk igazán. A hídon egy napozó is található, ahonnan zavartalanul figyelhetjük a Seven Sea Splendor útját. A padlótól mennyezetig érő óriási üvegablakoknak köszönhetően egy percre sem kell levennünk a szemünket a horizontról.

Seven Sea Splendor
A Regent Suite lakóinak folyamatosan rendelkezésére áll egy komornyik, aki minden rezdülésüket figyeli. Amikor pedig a luxus tengerjáró kiköt valahol, saját autó és sofőr várja a vendégeket a kikötőben.

Seven Sea Splendor
Az utazás megkezdése előtt egy Concierge biztosítja, hogy a vendégek a legnagyobb kényelembe érkezzenek. Aprólékos gondossággal rendezi el a 200 ezer dolláros Vividus ágy huzatait és díszpárnáit, és bekészíti a vendégek megrendeléseit is, de természetesen ellenőrzi azt is, hogy a fürdőszobában a megfelelő tisztálkodószerek legyenek elhelyezve. A főkomornyik személyes asszisztensként is szolgál a Regent Suite-ban lakók számára.

Seven Sea Splendor

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek