Álomkonyha

A Lanserring hat számjegyű összegbe kerülő konyhákat épít, és segítségükkel most úgy alakíthatjuk ki, mint egy igazi luxuslakosztályt.

Álomkonyha

A Lanserring igazi maximalisták számára kínál megoldásokat, hiszen minden fogantyút, minden fiókot és szekrényt a megrendelő igényeinek megfelelően terveznek meg.
Például egy gasztrorajongó számára, akinek a szekrénye tele van olívaolajokkal, kialakítanak egy fiókot, melybe minden egyes üvegcsének saját helyet rendelnek. Egy kaliforniai pár számára például egy hidroponikus növénytermesztő rendszert is kialakítottak. Egy tenger gyümölcsei rajongó pedig egy jégtartót kért a márvány konyhasziget szélébe vájva, hogy a sushi mindig friss maradjon.

Álomkonyha
Még a kisebb elvárással rendelkezők sem tagadhatják, hogy a konyha személyre szabása milyen jó dolog. Formára alakított késtartók, karcálló márványpultok, és így tovább. Ezek a részletek még egy átlagos emberből is gourmet szakácsot csinálnak. Az egyedi fiókok ára 2000 dollárnál kezdődik, de a végösszeg könnyedén elérheti a hat számjegyet, dollárban.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek