Az A’ Design Award 2019-es díjazottai

Százhat ország 2437 szerencsés tervezője vehette át a díjat 2019-ben. Ez a világ legnagyobb nemzetközi versenye, amelynek nyerteseit egy szakértő zsűri válogatta ki. Számtalan kategóriában indultak a jelentkezők, például építészet, világítás, belsőépítészet és kiállítótér design.


A legjobb projekteket és megálmodóikat díjazták most öt különböző díjjal: platina, arany, ezüst, bronz és vas. A nyerteseknek egy szett is jár, amelyben a díjukat, egy tanúsítványt, egy könyvet, PR és marketingszolgáltatásokat találnak. A díjazottakat egy gála során ünneplik meg Olaszországban.

Villa AT Todd Saunders tervezőasztaláról

A’ Design Award 2019

A festői környezetben található luxusotthon közvetlen kapcsolatban áll az azt körülvevő természettel. Az L-alakú épületet gyönyörű üvegfelületek fedik, belül pedig minden fából készült.

Bandage Bogdanova Bureau tervezőasztaláról

A’ Design Award 2019

Az irodába és otthonra való Bandage kanapék a párnákkal gondoskodnak a teljes kényelemről, ráadásul a párnákat rögzíteni is lehet a kívánt pozícióban.

Leaf csillár Daniel Mato tervezőasztaláról

A’ Design Award 2019

A modellt a levelek ihlették, a kivitelezésnek köszönhetően pedig minden szögből másképp néz ki a lámpa. A Leaf gyönyörű kiegészítője bármely otthonnak, hiszen nemcsak fényforrás, de műalkotás is.

Bo Du Resort Zhang Can tervezőasztaláról

A’ Design Award 2019

A természetközeli Bo Du Resort Kínában található. Az étterem kávézója és teázója zavartalan kilátást biztosít a gyönyörű tájra. A szobákat meleg színek jellemzik.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek