Az Aston Martin luxuslakóházat épít Miami tengerpartjára

Bemutatták az Aston Martin luxus lakóépületéről készült első képeket. A torony, melynek megjelenését finom és folyamatos vonalak jellemzik, Miami tengerpartjának legújabb nevezetessége lesz.

Az épületben hét penthouse és harmincnyolc tengerpartra néző, első osztályú lakás kap helyet, melyeket a társaság egy olyan „szigorúan zárt közösségbe való személyes meghívás”-ként jellemez, ahol „példátlan lehetőségek és exkluzivitás állnak a központban”. A luxuslakásokat rejtő torony várhatóan 2022 végére épül fel.

Aston Martin
Az Aston Martin-lakások stílusa a kortárs építészet és művészet egyvelege. A luxusépület formája egy vitorlához hasonlít, így is utalva gyönyörű tengerparti környezetére. Az egyes lakások dizájnja pedig elegáns és harmonikus hangulatot árasztanak, és a padlótól plafonig érő ablakokkal zavartalan kilátást nyújtanak Biscayne Bayre és az óceánra.

Aston Martin
A hét darab Aston Martin-penthouse ára 16,7 millió dollártól 25 millió dollárig fog terjedni, az 56. emelet felett épülnek ki, és elvileg már jövő év végétől elérhetők. A harmincnyolc első osztályú lakás ára, melyek a 15. emelet felett helyezkednek el, 5,525,000 dollárnál kezdődik. Az Aston Martin-lakások tulajdonosainak saját szuperjacht kikötő is rendelkezésére áll, valamint kedvükre csodálhatják a kortárs festészet legújabb remekeit az 52. emeleti művészeti galériában.

Aston Martin
„Nagy örömmel jelentem be a kollekció hírét, illetve mutatom be az első képeket a penthouse-okról. A torony a luxus, elegancia, stílus és szépség csúcsa, melyet építészeink és az Aston Martin tervezőinek gyümölcsöző együttműködése eredményezett.

Aston Martin

Az Aston Martin-lakásokhoz egyedi Aston Martin DB11 kupé vagy DBX Rivelwalk is igényelhető, melyek segítségével a tulajdonosok még inkább magukévá tehetik az Aston Martin-életstílust” –nyilatkozta Germán Coto, a G&G Business Developments igazgatója.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek