Bogarak bogara

A csökkentett hasmagasságú Jeep Wrangler után Khyzyl Saleem egy újabb őrületes koncepcióval tér vissza. Az autodidakta koncepcióművész egyúttal a Volkswagen ikonikus Bogarát alakította át egy Porsche 992 GT3-assá.


„Bocsi, Porsche-puristák” – írta Saleem az Instagramon. „Igen, ez a következő @hagerty Youtube-videóm eredménye, egyike azoknak, melyekben győzött a kíváncsiságom. Már jó ideje érdekel, milyen lenne egy modernizált Bogár az új @porsche 992 GT3 stílusában, így gondoltam, miért ne próbálnám ki végre!”


Saleem a Hagerty “Rendered” című Youtube-műsora számára modellezte a szemet gyönyörködtető autókoncepciót. A végleges terv a Porsche 992 elejét és hátulját a VW Bogár ikonikus formájával és hangulatával ötvözi. Az alábbi videóban szemtanúi lehetünk, hogyan alkotja meg a művész a Volkswagen és a Porsche tökéletes kombinációját.

VW
„Elég szórakoztató folyamat, legalábbis számomra, amikor próbálgatok, amikor kitalálom, hogyan és hol akarom, hogy kidomborodjanak a formák, és hol nem” – folytatta Saleem. „Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel! Nagyon jól működnek együtt!”

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek