Hírek Yacht

Ötcsillagos úszó hotel

A Fincantieri Yacht arról ismert, hogy olyan egyedi, mega jachtnak nevezett mester műveket alkot, melyek megkérdőjelezik a status quo-t. Legutóbbi hajójával viszont sikerült még nagyobb meglepetést okoznia. A következő generációs koncepció a Blanche nevet kapta, 70m-es hosszával és tágas belső terével egy 5 csillagos hotel érzetét kelti.

Hírek Yacht

Sportkupé szuperjacht formába öntve

A három fedélzetű hajó tiszta vonalakkal, kiegyensúlyozott méretekkel és tökéletes sziluettel hódít. Gyönyörű dolog két kultúra harmóniája, különösen egy szuperjacht formájában. Rossinavi legutóbbi testreszabott hajója is ilyen. A klasszikus olasz dizájn keveredik az amerikai találékonyság legjavával.

Hírek Yacht

Úszó nightclub

Az 50 méteres All About U2 nevű vitorlás jachtot tulajdonosa inkább szexy kinézetéért tartja. A motorjacht és a vitorlásjacht általában elrendezésében és hajótest formájában is különbözik. A legnagyobb vitorlásjachtoknak is szükségük van az árbócok és a hajótest jó kialakítására, hogy elérje maximális teljesítményét.

Hírek Yacht

Úszó luxusotthon törökfürdővel

Az ISA legújabb szuperjachtja minden igényt kielégít akár egy egy hetes utazás során is a Földközi-tengeren. A szerencsés tulajdonos igazi luxus kiegészítőket tudhat magáénak.

Hírek Yacht

A 229 méteres Valkyrie lehet a világ legnagyobb megajachtja

Ha megnézel egy tipikus szuperjachtot, akkor egy gyönyörűen kivitelezett hajót fogsz látni. A Valkyrie természetesen követi ezt a trendet, azonban a tervező új szintre emelte ezt a hajótípust azzal, hogy egy az 1980-as években elterjedt építészeti megoldást alkalmazott. Mindezt úgy, hogy a luxust sem áldozta fel a funkcionalitás oltárán.