Csúcskategórai a vízen

A luxus úszó villák nem csak vakációra vannak. Most a SAOTA-nak köszönhetően „éjjel-nappal” élhet egy ilyenen. Az elismert Fokvárosban található építészeti stúdió nemrégiben jelentette be a csúcskategóriás úszó villák új vonalát, amelyek tetszőleges idilli helyszínen felállíthatók.

A SAOTA együttműködött az Admares moduláris építési profijaival az exkluzív új lakóhelyekért, amelyek ebben az évben világszerte elérhetővé válnak az ügyfelek számára. A csapat szerint minden sokmillió dolláros struktúra úgy van kialakítva, hogy egy átlagos szigeti kiruccanást utánozzon, nem pedig egy átlagos villát. Mint ilyen, minden tér rengeteg növénnyel és természetes anyaggal lesz tele, amelyet a világ trópusi desztinációi ihlettek.

SAOTA

Elég azt mondani, hogy luxusban nincs hiány. A dekorációt az ARRCC belsőépítészeti cég tervezte, hasonlít vízparti szállodákra. Minden villa két emelettel és hat hálószobával rendelkezik. Az első emelet, amely a „szigetet” alkotja, bőséges lakóteret kínál, texturált faanyagok és durva márvány jellemzi. Ez ellentétben áll a patinás bronz és a tükröződő ékezetekkel, amelyek tükrözik a környezetet.

A második emeleten egy fél tucat hálószoba és egy pizsama társalgó található, amely pihentető bimbózást nyújt az alvás előtt. Ez a felső szint luxusjachtok ihlette és határozottan kifinomult, minimalista vonalakkal, magasfényű faburkolattal és kötélszerű részletekkel rendelkezik.

A bútorok úgy vannak elhelyezve és méretezve, hogy kiemeljék a villa bőséges térfogatát, és a lágy formákat finom árnyalatokkal párosítsák a megnyugtató általános érzés érdekében. A belső teret úgy tervezték, hogy rengeteg természetes fényt engedjen be, és kiterjedt kilátást nyújtson a szomszédos vízképre. Természetesen minden villa a tulajdonos igényeihez igazítható.

SAOTA

“Az elképzelés az, hogy olyan villát nyújtsunk, amely alkalmazkodhat a tulajdonos karakteréhez és ízléséhez, ugyanakkor megtartja azt a kiterjedő jelleget és könnyű életet, amelyről a SAOTA a legismertebb” – mondta Philip Olmesdahl tervező nyilatkozatában.

Ami a helyszínt illeti, a SAOTA Szingapúrban és Spanyolországban helyezte el eddigi úszó villáit. Minden villa 30 millió dollárnál kezdődik, a fejlesztés helyétől és a testreszabás szintjétől függően. Nem rossz, ha figyelembe vesszük a szállodákon megtakarított összes pénzt.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek