DeskSpace – Tedd az asztalodra az egész naprendszert

A DeskSpace az egész naprendszert bemutatja. Minden egyes bolygót gondosan válogatott drágakőből készítették el. A legnagyobb a Nap, amelyet egyetlen darab kalcitból formáztak meg. A Napot hangulatlámpaként használhatjuk, így saját világítással érkezik.

DeskSpace

A lámpát három méretben rendelhetjük meg, és a bolygóhoz egy gyönyörű alumínium alap is tartozik, amely segítségével a fényerőt szabályozhatjuk.

DeskSpace

A kalcit gyönyörűen töri meg a fényt, amivel tökéletesen utánozza a Nap különleges ragyogását. (A kalcitot egyébként Mexikóban bányásszák.)

DeskSpace

A drágaköveket gondosan átmossák, mielőtt gyémántvágóval felszeletelnék őket. A kapott kockákat ezután kézzel készített sablonokba helyezik, majd formára csiszolják.

DeskSpace
A Solar Sun Mood lámpával a DeskSpace a naprendszer előtt tiszteleg. Ahogy az egész sorozat, a Nap is saját tárolójában érkezik egy gyönyörűen kivitelezett könyvecskével, amelyben a termékről, az anyagról, a folyamatról, és persze magáról a Napról olvashatunk. A lámpa tökéletes kiegészítője minden lakásnak és méretében is illik a naprendszeres bolygósorozatba.

DeskSpace

DeskSpace

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek