Ébresztő föl!

Korábban 2021 februárjában a Braun német fogyasztási cikkeket gyártó cég második alkalommal jelentett be együttműködést Virgil Abloh-val. „A design szerepe körüli beszélgetés megkezdéséhez összefogtunk a mai egyik legkreatívabb tervezővel, Virgil Abloh-val, aki újragondolta az elmúlt 100 év Braun ikonját”.

Az együttműködés megkezdéséhez a Braun és Abloh bemutatta a BC02 órát, Abloh olasz luxus divatmárkáján, az Off-White-on keresztül, amely a híres AB1-ből származik, amelyet a Dieter Rams és a Dietrich Lubs tervezett az 1980-as évek végén.

Braun

Az együttműködés magában foglalja a Braun szakértelmét, magas színvonalú és rendkívül tartós termékek létrehozásában, az Off-White kortárs érintésével. Az ébresztőórák két különböző színben kaphatók – élénk narancssárga és halványkék árnyalatúak, amelyeket azért választottak, mert Abloh olyan tárgyat akart létrehozni, amely „kiemelkedik a belsőépítészetben”.

Braun
Virgil Abloh

A BC02, négyzet alakú (57 mm x 57 mm) akkumulátoros ébresztőóra műszaki specifikációi tartalmaznak tokot és tárcsát matt kivitelben, csendes precíziós kvarcmozgással és crescendo hangjelzéssel.

Braun

Az órák ára 70 USD, és azokat online vagy kiválasztott Off-White üzletekben szerezheti be. Ami az együttműködés további meglepetéseit illeti, hallottuk, hogy Abloh frissíteni fogja a Wandanlage-t, a Dieter Rams híres sztereó rendszerét a Braun számára.

Braun

“Mindig is nagyra értékeltem a Braun dizájnját – az ikonikus dizájnt, amelyet tartósan építettek fel.” – Nyilatkozta Virgil Abloh.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek