Egy érintéstől kel életre az új láthatatlan világítási rendszer

Az Adaptive System új szintre emeli otthonunkat. 2024-ben az okos otthon rendszerek elérhetik a 151 milliárd dolláros bevételt, amiből az okos világítási rendszerek 26 milliárdot fognak kitenni várhatóan.

Adaptive System

A Lighting Your Movement egy olasz cég, amely új megvilágításba helyezi, nos, a világítást. Az Adaptive System névre keresztelt rendszer egy intelligens és innovatív technológiát foglal magában. A rendszer részei rejtve vannak a falakban, így az embernek csak fel kell kapnia egy fényforrást és a kimenetekhez kapcsolni, a házban bárhol. Így nem kell aggódnunk a vezetékek vagy elemek miatt sem.

Adaptive System
Ez a világítási rendszer újjáalkotja a hagyományos belsőépítészeti elemeket, valamint leegyszerűsíti a világítás koncepcióját. A kimenetek vezeték nélküli világítási pontokat teremtenek, amelyek helyét apró fénypöttyök jelzik a falon. Ha a lámpatestet csatlakoztattuk, az eszköz azonnal felkapcsol. A pontokat természetesen vezeték nélküli töltőállomásként is használhatjuk.

Adaptive System
Az intelligens otthonok megreformálják azt, ahogyan a tárgyainkat használjuk és vezéreljük. Az Adaptive System fenntartható választás, hiszen energiatakarékos és kényelmesen használható.

Adaptive System
A Lighting Your Movement legújabb lámpasorozata az Antares nevet viseli. A lámpákban OLED fényforrások találhatók az LG jóvoltából.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek