Egyesült erővel

Végre egyesítette erőit az Egyesült Királyság két kiemelkedő luxusmárkája, a Breitling és a Triumph. Ahogy azt az óragyártótól és a motorkerékpár-gyártótól elvárjuk, az első közös projektjük eredménye egy limitált kiadású karóra és motor lett, amelyeket az 1960-as évek londoni café racer kultúrája ihletett.

Speed Twin Breitling Limited Edition

A „swingelő hatvanas évek” mindkét márka számára emlékezetes évtized volt. A Triumph sportos és stílusos kétkerekűi voltak a fiatalok kedvenc járművei, amelyekkel a brit fővárosban egyik kávézóból a másikba száguldoztak (innen a motorok beceneve, a café racer). Eközben a Breitling kiadta a Top Time-ot, egy „fiatal és aktív szakemberek” számára tervezett kronográfot, amelyet az akkori száguldozó életstílus ihletett. A Triumph motorkerékpárokhoz hasonlóan ez is nagy sikert aratott.

Speed Twin Breitling Limited Edition
A Breitling az együttműködés részeként kiadja ennek a kronográfnak egy különleges változatát, a Top Time Triumph-ot. A limitált kiadású óra csiszolt jégkék „Zorro” számlapján mindkét márka logója látható. Az árnyalatot az 1951-es Triumph Thunderbird 6T motorkerékpár színe ihlette, amelyet Marlon Brando vezetett A vad című filmben, és egy ismert Top Time a 70-es évekből. Az órához egy versenypálya stílusú fekete bőrszíj, maratott hátlap és az óragyártó Caliber 23 óraműve jár. Az óra 48 órás járástartalékkal rendelkezik.

Speed Twin Breitling Limited Edition
A Triumph eközben a Speed Time motorkerékpárjának exkluzív változatával rukkol elő. A motor a márka café racer motorjainak modern változata. A Speed Twin Breitling Limited Edition polikromatikus kék színösszeállítással rendelkezik, amely összeillik a legújabb Top Time számlapjával. Az egyedi műszerfal, a motor részletei és a prémium bőrülés mind a Breitling nevet vagy logót viselik.

Speed Twin Breitling Limited Edition

Aki megvásárolja a mindössze 270 darabra limitált motorkerékpár egyikét, az megkaphatja a Top Time Triumph tulajdonosi változatát is, amely sugaras csiszolású számlappal rendelkezik, és amelyre a motorkerékpárjával megegyező számot gravíroznak.
„A Triumph öröksége és a modern-retro esztétika csak kettő a sok közös dolog közül” – nyilatkozta Georges Kern, a Breitling vezérigazgatója. „Ahogyan ötvözik a hagyományt és a technológiát, teljesen szinkronban van azzal, amit mi csinálunk.”

Speed Twin Breitling Limited Edition
A Top Time Triumph a Breitlingtől 5500 dollárért, a Speed Twin Breitling Limited Edition a Triumphtól pedig 21 800 dollárért vásárolható meg.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek