Eladó a rocksztárok egyik kedvenc helye

A Barbadoson található Cove Spring House egy lenyűgöző, 1800 négyzetméteres, a Karib-tenger partján fekvő luxusvilla. Az épületben 10 hálószoba, 10 fürdőszoba található, az itt élőket pedig egy 19 fős személyzet szolgálja ki a nap minden órájában. Az ingatlant 40 millió dollárért árulják.

Cove Spring House

A villa egy gyönyörű szikla tetején fekszik, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a tengerre. A szikla tövében egy elzárt partszakasz tartozik a birtokhoz, ahová csak a villa felől lehet bejutni.

Cove Spring House
A nyitott designnak köszönhetően rengeteg természetes fény árad be a helyiségekbe, ezen kívül pedig egy medence, jacuzzi, modern konyha és edzőterem, médiaközpont, valamint egy tágas vendégház is várja az ide látogatókat.

Cove Spring House
A korallkőnek köszönhetően a villa a palladianista építészet és Györgykorabeli építészet stílusjegyeit is magán hordozza. Az épületet buja trópusi kertek ölelik körül.

Cove Spring House

Az évek során olyan hírességek is megfordultak itt, mint Rod Stewart, Hugh Grant, Nicole Kidman és Rihanna.

Cove Spring House
A ház Holetown és Speightstown között félúton található, golfpályák, luxus éttermek és üzletek szomszédságában. Persze nem kell híresnek lenned ahhoz, hogy a tiéd lehessen, csak egy nagyon jó ajánlatra van szükséged hozzá.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek