Eladó Pharell Williams luxusvillája

Parell Williams úgy döntött, megválik Beverly Hillsen lévő birtokától. A majd 1600m2-es hegytetőre épített villát a Westside Estate Agency hirdette Los Angelesben. Az 1992-ben a város Post Office területn lévő egyedi építésű otthont Williams két éve vette a színész és filmkészítő Tyler Perrytől 15.6 millió dollárért.

Pharrel Williams

A gyönyörűen ápolt négy hektáros telek az ultramodern házzal az egyik legegyedibb lakás, amit a Mulholland Drive-on vagy akár egész Los Angelesben találhatunk. A fantasztikus helyszín és látvány mellett megszámlálhatatlan lehetőséget biztosít a pihenésre és szórakozásra.

Pharrel Williams

“A birtokot kifejezetten a szórakoztatásra tervezték” – állítja a hirdetés. “Végtelen lehetőségek tárháza, hogy Los Angeles egyik legegyedibb villáját hozd létre.”

Pharrel Williams

A kúria a 60 méteres, kanyargós autóbejáró tetején található. Türkiz üveg és fehér falak borítják, a drámai villa 10 hatalmas szobát, 11 fürdőszobát, számos étkező és szórakoztató részt és egy átrium jellegű teret is magában foglal, melynek mindegyike lélegzetelállító kilátást nyújt a városra és a kanyonra. A belső dizájn kiemelkedő eleme az előtér medencével és márvány lépcsővel, a hatalmas étkező kristály csillárral és a fa borítású fő lakosztály, mely közvetlenül az udvarra nyílik.

Pharrel Williams

Kint találunk tavat, kerteket, hatalmas medencét saját vízeséssel, valamint étkező teraszt, sportpályákat, szikla szobrokat és egy autóudvart, mely akár 30 autó befogadására is képes.

Pharrel Williams

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek