Ezek a malibui otthonok még az erdőtüzekkel is felveszik a harcot

Az öt házból álló fejlesztés elsősorban a biztonságra fókuszál – és az első luxusotthon már el is kelt 40 millió dollárért. Scott Gillen cége, az Unvarnished 2017-ben vásárolta meg a telket 50 millió dollárért.

Malibúi luxusotthonok

Óriási befektetés volt, azonban úgy tűnik, megérte belevágni, hiszen a Case projekt egyik otthona már gazdára is talált. A négy másik még vár új tulajdonosára.
A Case minden épülete egy 1000 négyzetméteres területen fekszik, a házak kialakítása pedig követi Gillen stílusát, tehát nyitott az elrendezésük. Az otthonokban rengeteg egzotikus faanyagot és alumíniumot használtak fel.

Malibúi luxusotthonok

Természetesen mindenhol található medence is. Gillen szerint mind az öt luxusház a malibui életérzést hivatott bemutatni, amihez hozzátartozik, hogy a tulajdonosok a teraszról élvezhetik a naplementét és napfelkeltét.

Malibúi luxusotthonok

Bár ez mind lenyűgözően hangzik, a Case fejlesztés elsősorban a biztonságról szól, hiszen Kaliforniát pusztító erdőtüzek támadják meg időnként. A területet betonfalak veszik körül, ami már önmagában tűzvisszatartó anyag, a falakban azonban vízágyúkat is elhelyeztek. Vészhelyzet esetén pedig a tulajdonosok bármikor felhívhatják a privát tűzoltóságot, akik azonnal a helyszínre sietnek majd.

Malibúi luxusotthonok
A betolakodók elleni védelemre is odafigyeltek, hiszen a házak betonfalán nehéz áthatolni. Az Unvarnished a fejlesztés során a biztonsági szakértő, Gavin de Becker segítségét is kérte, aki a legmodernebb felszerelésekkel látta el az épületeket.

Malibúi luxusotthonok
Bónusz, hogy a házak teljesen berendezve vásárolhatók meg, Gillen maga választott ki minden egyes bútordarabot a kanapéktól a szőnyegekig. „Amikor megkérdezem az embereket, hogy mi tetszik nekik a legjobban a munkámban, mindig azt a választ kapom, hogy igazából nem is tudják, csak jól esik látni. Számomra ez a főnyeremény.”

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek