Ház Miami Malibuján

Tom Joyner nyugalmazott rádiós műsorvezető, aki leginkább a The Tom Joyner Morning Show című műsoráról ismert, most 20 millió dollárért adta el a floridai Golden Beachen található birtokát.

Tom Joyner

A 680 négyzetméteres rezidencia három hálószobával és 5 fürdőszobával, valamint tágas beltéri és kültéri lakótérrel rendelkezik. Joyner két és fél évet töltött a ház tökéletes felújításával.

Tom Joyner
Tom Joyner

Amikor megvásárolta a házat, beleszeretett a tengerpart közelségébe és a kilátásba, és olyan elképzelést tudott kialakítani, amely nem tartalmazott bőséges mennyiségű, a környéken népszerű, 80-as évekbeli travertint. Együtt dolgozott Deborah Wecselman tervezővel a Wecselman Designtól, Wesley Kean építésszel a KoDA-tól, a Larqcon Group kivitelezővel és az Enea tájépítészeti céggel. Összesen 7,5 millió dollárt költött a felújításra. A felújítás 2020-ban fejeződött be – de most búcsúzik.

Tom Joyner
Az otthonban túlméretezett, zökkenőmentesen egymásba folyó szobák, rengeteg természetes fény, bőséges szabadtéri tér és minden helyiségből óceánra néző kilátás várja a vendégeket. A modern rezidenciát is a tiszta vonalak, a tökéletes szimmetria és a visszafogott tónusok uralják.

Tom JoynerJoyner kedvenc színének, az élénkvörösnek az árnyalatai az egész teret átszövik, legyen szó Picasso, Robert Pruitt, Allora & Calzadilla és Ernie Barnes műveiből álló magángyűjteményéről, vagy a garázsából bokszringgé alakított padlóról.

Tom Joyner

A merész íves lépcsővel díszített előcsarnok egyben művészeti galériaként is funkcionál, és jelenleg itt lóg a legértékesebb gyűjteménye. Bár Joyner talán nem a művészetét árulja, az otthont teljesen bútorozottan adja el, hogy teljes kulcsrakész élményt nyújtson.

Tom Joyner
Az összes szoba közül az elsődleges lakosztály az egyik biztos fénypont. A harmadik emelet teljes hosszán átível közepén egy üvegbe zárt RiFRA káddal. Joyner egy nagy gardróbot alakított ki a tornacipőinek és ruháinak elhelyezésére; ez ideális a kézitáskagyűjtemény bemutatására is. Az alsó szinten átalakította a garázst, hogy bokszringet és fitneszlétesítményeket alakítson ki, élénkpiros padlóval.

Tom Joyner
Kívül egy úszómedence található tágas terasszal, nyári konyhával, tengerparti kabanával és egy négy háztömbnyi magánstranddal. Az otthonból egy ösvényen keresztül könnyen megközelíthető a strand. Golden Beach ismert a magas profilú lakosairól és a luxuslakásokról, és ez az egyetlen magánközösség a homokon lévő házakkal Dél-Floridában; a magánélet biztosítása érdekében saját rendőrséggel őrzött, őrzött. A Golden Beach lakói a tengerparti szolgáltatásokhoz, teniszpályákhoz, parkokhoz és játszótérhez is hozzáférhetnek.

Tom Joyner
„Közvetlen privát tengerparti hozzáféréssel, minden szögből nyílt óceáni kilátással és kifogástalan dizájnnal ez a tengerparti ház egy egyedülálló ingatlan” – mondja Dina Goldentayer, a Douglas Elliman listázó ügynöke. „Ilyen kulcsrakész kaliberű otthont szinte lehetetlen találni. A belső részletek lélegzetelállítóak, és a hátsó udvarban már a homok. A Golden Beach olyan, mint Miami Malibuja.”

Tom Joyner

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek