Hordozható mozi

Az LG 4K-képes Cine Beam lézerprojektora is szerepel az amerikai Time magazin 2018 legizgalmasabb technológiai újításait összefoglaló listáján.

LG 4K-képes CineBeam

Az igazi moziélményt kínáló eszköz azért kerülhetett az illusztris felhozatalba, mert kompakt formája és könnyű hordozhatósága ellenére is képes lenyűgöző minőségű képet vetíteni.

LG 4K-képes CineBeam
A lista játékok és szórakozás kategóriájában a Time többek között olyan termékeket emelt ki, mint a gyerekeket programozásra tanító varázspálca, vagy a babák helyes agyi fejlődését segítő játékcsomag, de a kifejezetten csalóknak kitalált Monopoly is sokak kedvencévé válhat.

LG 4K-képes CineBeam
Az első házi 4K projektor televíziókat megszégyenítő minőségben, akár 4 méteres képátlóval is képes a falra vetíteni. A hordozható projektorok között ráadásul teljesen egyedi a termék kialakítása, hiszen fogantyúja révén egy mozdulattal felkaphatjuk és bárhová magunkkal vihetjük, ráadásul a mennyezetre, a padlóra vagy falra is vetíthetünk vele. Kedvenc filmjeinket akár mobilról, vezeték nélküli csatlakoztatással is streamelhetjük a projektoron.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek