Hummer bunker

A neves belsőépítésznek, Kelly Wearstlernek köszönhetően az autók lassan már a garázsból a nappalinkba kerülnek. Persze nem mindenki annyira felvágós, hogy egy drága autót állítson ki az egyik szobájába, de aki szereti ezt a trendet, imádni fogja a hamarosan megjelenő GMC Hummer EV koncepcióautóját, amely egy olyan világot képzel el, ahol az autók és az emberek egymás mellett élnek, és közben nagyszerűen néznek ki együtt.

Hummer EvA koncepciót Kelly Wearstler tervezte, akinek belső terei a Golden State merész, ámde szellős esztétikáját testesítik meg. A Hummerről alkotott elképzelése nem különbözik attól, ahogy egy otthont képzel el a kaliforniai sivatagban, amely a futurisztikus EV-t a szabad, száraz tájra vizionálja.

Hummer Ev

“Nagy ellentét van a szupermodern, futurisztikus jármű és a földi sivatag között” – mondja Wearstler. “A Hummer EV-nek vannak olyan elemei, amelyeket finoman emlékeztetnek az otthonra, például a bejárati kapuk és az elegáns bronzhéj, amelyek miatt otthonosan érzik magukat benne az emberek.”

Hummer Ev

Sajnos ez a csodálatos kreálmány még nem valóság, de jó jelzés, milyen lehet a jövő azoknak az autógyűjtőknek, akik szeretnék a garázsukat egy újabb szintre emelni. “Az én elképzelésem az volt, hogy újragondoljam azt, ahogyan a mindennapi életünkbe ágyazott járműveinkkel élünk” – teszi hozzá Wearstler.

Hummer Ev

„A Hummer EV-nek nincs károsanyag-kibocsátása, így lehetővé teszi számunkra, hogy harmonikusan éljünk vele. El akartam képzelni az építészetet, amely lehetővé teszi, hogy valóban élvezhessük a szépségét.”

Hummer Ev

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek