Időmérő aggregát

A svájci Urwerk óragyártó új UR-112 Aggregat órája teljesen digitális időmegjelenítést kínál, az órától a másodpercekig, ami egy mechanikus kihívás és egy abszolút összeszerelési pontosságot igénylő időmérő.

Urwerk UR-112 Aggregat

Az órák és a percek háromszög alakú prizmákon jelennek meg, amelyek átlátszó hengerek alatt működnek, és a kristályon keresztül figyelhetők meg. Balra a digitális órajelzés. Jobbra az 5 perces lépésekben ugró percek.

Urwerk UR-112 Aggregat

Minden számjegy gravírozott, majd Super-LumiNovával van kitöltve a jobb olvashatóság érdekében, még rossz fényviszonyok között is. A 42 mm (szélesség) x 51 mm (hosszúság) x 16 mm (vastagság) méretű, csuklós titán tok védi a 4 Hz-es frekvencián (28 800 rezgés/óra) verő UR-13.01 automata kaliberű órát, amely 48 óra autonómiát garantál. A tok két oldalán lévő gombok megnyomásával a felpattintja a fedelet, felfedve a digitális másodpercek bonyolult kijelzőjét.

Urwerk UR-112 Aggregat

Az UR-112 egyetlen analóg kijelzője, az energiaraktár kijelzője mellett apró szilícium ostyakorongokra vésett, nagyító lencse alatt parádézó apró számok jelennek meg.

Urwerk UR-112 Aggregat

Az antracit színű testet a fekete oldallapokkal és borítással kombináló, matt felületű tok kiemeli az időmérő technikai megjelenését. Az UR-112-t 3 bar nyomásig tesztelték (ami megközelítőleg 30 méter vízállóságnak felel meg). Az Urwerk UR-112 Aggregat első kiadása 25 darabra van limitálva, ára 250 000 svájci frank a helyi forgalmi adók előtt.

Urwerk UR-112 Aggregat

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek