Jet-Linx

A Jet Linx, az Egyesült Államok egyik vezető repülőgép-menedzsment és Jet Card tagsággal is foglalkozó vállalata, amely bejelentette új Jet Linx magántermináljának megnyitását Minneapolisban. Ez a 19. ilyen létesítménye az Egyesült Államokban, amely a minneapolisi és a st. Paul-i piacot szolgálja ki a Flying Cloud repülőtér újonnan épített magánterminálján keresztül. A bejelentést Jamie Walker, a Jet Linx elnök-vezérigazgatója tette meg.


„Örömmel jelenthetjük be új, minneapolisi magánterminálunk régóta várt megnyitását, amely természetesen az országos növekedési stratégiánk szerves részét képezi. A személyre szabott magánrepülési szolgáltatások iránti növekvő igény miatt örömünkre szolgál, hogy ebben a régióban is bemutathatjuk sikeres, egyedi üzleti modellünket ”- nyilatkozta Jamie Walker. “A kivételes Minneapolis és St. Paul közösség részeként nagy várakozással tekintünk a jövőbe, ahol az új és a jelenlegi Jet Card tagoknak, illetve repülőgép-tulajdonosoknak páratlan magánrepülési szolgáltatást igyekszünk nyújtani, méghozzá a védjegyünket jelentő, helyi, személyre szabott üzleti megközelítésünk révén.”

Jet-Linx
A Jet Linx Minneapolisi privát termináljának ünnepélyes megnyitó ünnepsége, a Jet Linx stratégiai növekedésének és országos terjeszkedésének újabb jelentős állomása. Amellett, hogy a cég ambiciózus terjeszkedési stratégiát folytat, a Jet Linx az elmúlt években mérföldkövek sorozatát is megünnepelhette, beleértve négy új Private Base termináljának felavatását, egy új és kibővített privát terminál megnyitását Nashville-ben, valamint egy további Base terminált St. Louis-ban.

Jet-Linx

Ezen kívül két új Jet Card programot is bevezetett és úttörőnek számító partnerségre lépett a Forbes Travel Guide-al és a Southwest Airlines-szal is. Mindezeken túl pedig megrendezte az első repülésbiztonsági szimpóziumot is, az első olyan eseményt, amely partnerei megoszthatták egymással a tapasztalataikat a magas fokú biztonsági előírásaikra vonatkozóan, a 135-ös művelet részeként. /Semmilyen utalás nincs arra, hogy ez a 135-ös történet mire utal.

Jet-Linx
A Jet Linx az első olyan repülési vállalat, amely repülőgépparkját és magántermináljait a ViaClean Technologies BIOPROTECTUS rendszerével kezeli. Ez a technológia fertőtlenít és hosszú távú antimikrobiális védelmet biztosít akár 90 napon keresztül is. A Globális Vírushálózat (GVN) két kiemelt központjának legújabb tanulmányai bizonyították, hogy a termék több mint hat hétig tartó védelmet biztosít a SARS-COV-2 ellen.

Jet-Linx

A bizjournals.com információi szerint a Jet Linx egyszeri, 12 500 dolláros /3 650 000 Ft-os/ díj ellenében kínálja klubkártyáját. Executive kártyája pedig 17 500 dolláros, azaz 5.1 millió forintos anyagi áldozatot követel. Az óradíj alapú sétarepülés díja a repülőgép méretétől függően 3375 dollár/1 millió Ft. és 8 250 dollár/2.4 millió Ft./ között mozog. A Jet Linx márciusban új Affiliate Jet kártyát is bevezetett a kínálatába. A tagság 90 napig tart, és 5000 dollárért /1.5 millió forintért/hozzáférést biztosít bármilyen méretű repülőgéphez.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek