Jövőmotor

Víctor Rodríguez Gómez spanyol autótervező egy Cybertruck ihlette elektromos motorkerékpárt álmodott meg. A Tesla Model M névre keresztelt motor a jövő kalandorainak készült, akik értékelik a multifunkcionalitást, a hatékonyságot és a környezetbarát egyéni közlekedési eszközöket.


A Tesla Model M geometrikus vonalaknak és az előre dőlő formának köszönhetően egyszerre futurisztikus és retró. A Tesla Model M tervezésekor Víctor Rodríguez Gómez minden részletre figyelt.

Víctor Rodríguez Gómez

A „betét” például levehető táskaként funkcionál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kerékpárról leszállva magukkal vihessék a holmijukat, mikor kalandra indulnak. A táska saját akkumulátorral rendelkezik, amely a világítást és a multimédiás rendszert táplálja. Emellett indító/leállító rendszerrel és lopásgátlóval van felszerelve.

Víctor Rodríguez Gómez
A levehető kormánynak köszönhetően a motor szűk átjárókon is elfér, az elektronikus kitámasztó pedig elegánsan megtámasztja parkoláskor, majd menet közben eltűnik. A motorkerékpár állítható lábtartóval is rendelkezik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek