Kápolnahatás

Harry Gesner háza egy csendes domboldalon ül, elképesztő kilátással a Csendes-óceánra, és a Ravenseye nevet kapta. Az ikonikus lakásban egy boltíves ajtó kísér a lépcsőhöz, amely a nagyterembe vezet, ahol hatalmas, magas boltozatos mennyezet tágítja a teret.

RavenseyeAz 1997-ben épült ház, amelyet Harry Gesner amerikai építész épített, 4500 négyzetméteres. A hatalmas nyitott alap a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal együtt napfénnyel itatja át a teret, miközben látványos kilátást nyújt.

Ravenseye

Belül az otthont a hatalmas nagyterem határozza meg, amely vizuálisan Frank Lloyd Wright Wayfarers kápolnáját idézi. Ez valószínűleg azért van így, mert Gesner egyébként Wright tanítványa volt.

RavenseyeA buja kertekkel körülvett ingatlan több fedélzeti és teraszos területet is magában foglal medencével és jacuzzival. Három hálószoba és négy fürdőszoba biztosítja a lakók kényelmét. A birtok varázsát tovább növeli egy 1957-es évjáratú airstream lakókocsi, amely a lombok között pihen, és szórakoztató kiegészítő teret kínál.

RavenseyeA nyilvános feljegyzések szerint a házat utoljára 2008-ban adták el 3,9 millió dollárért egy angol üzletembernek, Gavin Cainnek. Az árnövekedés annak köszönhető, hogy az ingatlan átalakításában Gesnerrel működött együtt. Tavaly a házat először 14 millió dollárért hirdették meg, de most kicsit engedtek belőle.

Ravenseye

Ravenseye

Ravenseye

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek