“Kék vér”

A Zenith 2017-ben nagy lelkesedéssel mutatta be nagy frekvenciájú Defy 21 kronográfját, amely merész esztétikai irányokban tereli a modellt. A legendás időmérő eszköz legújabb verziója, a Defy 21 Ultrablue egy szürke, titán 44 mm-es tokban rejti a nyitott tárcsán keresztül látható elektromos kék mozgóalkatrészeit.

Akárcsak a tavaly júniusban bemutatott Defy 21 Ultraviolet, az új Ultrablue modell magas oktánszámú fröccsenéseket tartalmaz a hídjain és csillag alakú oszcilláló súlypontján.

Defy 21 Ultrablue Az El Primero 9004 automata mozgását követve a pontosság látható megnyilvánulásaként szolgál a kék hátoldal, amely két elemből áll, az egyik 36 000 VpH (5 Hz) frekvenciával mozog az óra számlapján, és egy másik, amely 360 000 VpH-n (50 Hz) mozogtatja az átfedő kronográf számlálókat a óralap oldalán. A kombináció páratlan pontosságot kölcsönöz az szerkezetnek.

Defy 21 Ultrablue Az Ultrablue az egyik legfigyelemfelkeltőbb modell, ami csak az elmúlt években a Defy 21 modellek sorában érkezett. 2020 januárjában a Zenith bemutatta a matt szürke Defy 21 Land Rover-t, megtisztelve az óragyártó és a luxusautó-gyártó 3 éves partnerségét, valamint a Defy 21 Carl Cox korlátozott példányszámú modellt is, amely világítással is büszkélkedhetett a sötét karbonkerettel alatt, tisztelegve a szupersztár DJ előtt.

Defy 21 Ultrablue A Defy 21 Ultrablue fekete gumihevedert kap, amely kék színű „cordura effektusú” gumibetétet tartalmaz, színhez illesztett varrással. Kapható a Zenith butikjaiban és a regionális online webshopokban 13 500 dollárért.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek