Kempingezz a luxus penthouse tetején!

Imádsz kempingezni, de nem bírod az erdőt? A Gwen Hotelt pont neked találták ki. Ha a fejedben az él a természetjárásról, hogy tábortűz helyett séf készíti a vacsorát, és az erdő helyett a felhőkarcolók tetejében gyönyörködsz, ez a hely neked való.

„glamping”

A chicagói McGraw-Hill épület tetején működő hotel most létrehozott egy egyedi „glamping” élményt, amely a kempingezés minden kihívásából luxust csinál. A szolgáltatás csak a 16. emeleten lévő Gwen Luxe lakosztály vendégei számára elérhetők, akik telefonon tudják megrendelni a kempingezést. Az élmény teljessé tételéhez egy saját étkező, nappali, valamint egy közel száz négyzetméteres terasz járul hozzá. Ez a terasz az egyik legnagyobb egész Chicagóban, és közvetlenül a folyóra és a Wrigley Buildingre néz.
A helyet már 4000 dollártól lefoglalhatod egy éjszakára májustól egészen szeptemberig. A lélegzetelállító Lotus Belle sátorban mangófa asztalok, színes szövetek és különleges lámpások várnak, és természetesen esténként egy queen-size Black Pearl ágyban hajthatod nyugovóra a fejed.

„glamping”
A teraszról persze nem hiányozhat a tűzrakó hely, ami köré kanapékat helyeztek el. A vendégeket egy sor koktéllal várja a személyzet, este pedig egy négyfogásos vacsorát kóstolhatnak végig. Persze itt nem a szokásos kempingételekre kell gondolni. A gourme válogatásban kaviár, friss zöldségek, grillezett csattogóhal és Valhrona csokoládé szerepelnek.
Ez a kempingélmény tökéletes azok számára, akik utálnak kempingezni. Ráadásul egy arannyal díszített csokoládés édességet is megkóstolhatunk, ha glampingezni támadna kedvünk a chicagói ég alatt.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek