Kibérelheted Kevin Costner aspeni luxusbirtokát

A 24 hektáros aspeni birtokon lévő luxusházat akár te is kibérelheted, és csupán 30 ezer dollárodba fog kerülni egy éjszakára.

Kevin Costner birtoka

Az 538 négyzetméteres otthonban hat hálószoba és két fürdőszoba található, amelyek természetesen a legkülönlegesebb márvánnyal vannak díszítve. Ha ez nem lenne elég, az óriási birtokon az összes létező kültéri luxusjátékban részt vehetsz.

Kevin Costner birtoka
Először is ott van a baseball pálya, szánkópálya, valamint egy tavacska, amit kifejezetten korcsolyázáshoz alakítottak ki. A birtokon nem egy, hanem egyenesen két tó is található, amelyek nyáron tökéletesek úszáshoz, paddle-boardozáshoz és kenuzáshoz.

Kevin Costner birtoka

Persze egész évben horgászhatunk is. Amit pedig kifogunk, azt a teljesen felszerelt konyhában el is készíthetjük vacsorára. A három jacuzzi és folyóparti barbecue helyek már csak a habot jelentik a tortán.ű

Kevin Costner birtoka
Persze egy ekkora területen vétek lenne csak egyetlen házat felépíteni, pont ezért található rajta három. Az egyikben akár 34 vendég is kényelmesen elfér. Természetesen mindhárom luxusház a legkülönlegesebb szolgáltatásokat nyújtja a vendégeknek, itt nem lehet unatkozni.

Kevin Costner birtoka

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek