“KISS-ház”

Az év elején a KISS rocker Gene Simmons 10,8 millió dollárt költött egy házra, amit készpénzre vált  most. A zenész és családja a The Wall Street Journal szerint nagyon kevés időt töltött a luxuslakásban, mert a Sin Cityben túl meleg volt az időjárás. Így a 11 000 négyzetméteres otthon ismét eladó – 15 millió dollárért.

Ez a hatalmas kúria Ascaya-ban található, egy előkelő közösségben, közel a nyüzsgő Vegas Striphez. A látogatók a privát udvaron keresztül lépnek be, és a “lebegő” ösvényen keresztül sétálnak egy úgynevezett koi-tó fölött. A bent töltött idő nem sokban különbözik a kinti lazulástól, mivel a lakótér nagy része hatalmas üvegfalakkal rendelkezik, amelyek egyesítik a belső és a külső életmódot.

kiss

Az otthon hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik, így biztosan van hely egy másik családnak is, aki beköltözhet ide. Természetesen, mivel egy ilyen nagy bulivárosban van, szórakozóhely is akad bőven.

kiss

A földszinten van egy 11 férőhelyes színházterem, egy bárrész és egy 1200 gallonos sósvízi akvárium. A kinti végtelen medence egy másik nagyszerű előny azok számára, akik vendégeket szeretnének magukkal hozni.

kiss

A lista egyik legváratlanabb aspektusa a kert. Simmons vásárolt egy másik, kisebb földdarabot, hogy hozzáadja a közel egyhektáros parcellához, és 130 fával bővítette a területet. Mindez két nap alatt történt, így a következő tulajdonosnak nem kell majd a tereprendezéssel bajlódnia.

kiss

Simmons idén egyébként elég sok ingatlanos projektbe kezdett. A Los Angeles-i Benedict Canyonban lévő családi házát 16 millió dollárért adta el, miután októberben először 22 millió dollárt kért érte, majd áprilisban 25 millió dollárért újra meghirdette.

kiss

A rocker nemrég egy másik lakást is megvásárolt az angyalok városában: egy kortárs épületet Beverly Hillsben, amelyet legutóbb a Compass ügynöke, 11,5 millió dollárért jegyzett.

kiss

Simmons nem hagyja el örökre Vegast: A KISS idén decemberben visszatér egy 12 előadásos túrára, amely egészen februárig tart. Ironikus módon a turnézás volt az, ami miatt az énekes eleve nem tudott megmaradni a Sin Cityben.

kiss

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek