Középfölde ihlette Új-Zéland legkülönlegesebb luxusnyaralóját

Talán egy zöldellő domb öleli magához ezt a gyönyörű luxuslakot, de az biztos, hogy a The Lindis nem hobbitoknak épült. A legújabb új-zélandi nyaraló a vad luxus legjobb példája gyönyörű, ívelt tetővonalával, amely szinte észrevétlenül olvad egybe az Ahuriri-völgy domborzatával.

The Lindis

A nyüzsgő Queenstowntól csupán kétórányi vezetésre található The Lindis szomszédságában csodálatos természetvédelmi parkok fekszenek, és az egész környéket hófödte hegyek, bükkösök, lápok és legelők veszik körül. A ház innovatív kialakítása nem csak arra szolgál, hogy luxuskényelmet teremtsen. Segít, hogy az itt élők kapcsolatba kerüljenek a környezet végtelenségével.

The Lindis
„Ahogyan a völgy a sebezhetőségre emlékeztet minket, a belső teret körülölelő keményfa szerkezet biztonsággal tölt el minket, amikor összegyűlünk a kandalló körül. Itt újra felfedezhetjük ősi énünket és ragaszkodásunkat a földhöz, vízhez és éghez.” – mondja Christopher Kelly, a tervező. A szinte teljesen magányosan álló The Lindis egyszerre kínál nyugalmat és személyre szabott kényelmet.

The Lindis
Nem meglepő tehát, hogy a nyaralóban különleges dolgokkal tölthetjük az időnket. Horgászhatunk az Ahuriri-tavon vagy lovagolhatunk a lejtőkön. Egy a közelben lévő siklórepülő iskola csodálatos élményt nyújt a hegyek fölötti repkedéssel, ha jó az idő. Felpattanhatunk egy biciklire is, vagy vállalkozhatunk egy off-road kalandra, de sétálva is nekivághatunk a környéknek.

The Lindis
Mivel öt lakóegység található a The Lindisben, a szórakoztatásra is odafigyeltek a tervezők. Az étterem séfjei helyi kertek kínálatából válogatnak, a borospincét pedig a legjobb új-zélandi borok töltik meg.

The Lindis

Vacsora után csillaglesre indulhatunk, és mivel ez a környék teljesen mentes a fényszennyezéstől, az ég tökéletesen tiszta és sötét lesz éjszaka hozzá. Biztosan úgy fogod érezni, mintha Középföldére érkeztél volna.

The Lindis

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek