Las Vegasi éjszaka százezerért

A lenyűgöző lakosztály a The Palms Casino Resortban található és az Empathy Suite nevet viseli. Ha már láttad Damien Hirst terveit, tudod, milyen a művész fejében lenni.

Empathy Suite

A brit alkotó híres ellentmondásos műveiről – például a falra akasztott állat csontvázakról, vagy a ragyogó gyémántokból készült emberi koponyáról. Az Empathy Suite a Sky Villas kollekció részét képezi és Las Vegasban vehetjük szemügyre.

Empathy Suite
A 800 négyzetméteres lakosztályban a legkülönlegesebb dolgok találhatók meg, amiket csak el tudunk képzelni. A fejünk fölött két cápa lebeg formaldehidbe mártva a nappaliban.

Empathy Suite

A bejáratnál egy Vegas nevű gyógyszeres szekrény fogad minket, amelyet gyémántokkal díszítettek, máshol pedig pillangók röpködnek körbe. Hirst célja persze nem az volt, hogy vegyen egy szobát és telezsúfolja őrültségekkel.

Empathy Suite

Minden egyes bútordarabot, szövetet és kiegészítőt átgondoltan választott ki. A pillangós motívumok a teraszon is folytatódnak az úszómedence mellett, a fürdőszobában pedig padlótól plafonig érő márványborítás fogadja a vendégeket.

Empathy Suite

A 13 férőhelyes bárt gyógyászati hulladék borítja – amivel a művész a túlgyógyszerezett társadalmat akarja kifigurázni. Az olasz bőrrel borított kanapékon is pillangókat találunk, és ha kedvünk támad megnézni egy művészfilmet, csak át kell sétálnunk a moziterembe. Meglepő módon wellness is helyet kapott a lakosztályban, ahol sószoba, két masszázsszoba és egy fitness center van.

Empathy Suite
Hirst azonban nem csak művész. Vállalkozó is, így születhetett meg ez a lenyűgöző szállodai VIP lakosztály is, ahol 100 ezer dollárért te is eltölthetsz egy éjszakát.

Empathy Suite

Empathy Suite

Empathy Suite

Empathy Suite

Empathy Suite

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek