Luxus Maximus

Amikor a lakókocsi-gyártók helyet akarnak adni egy autónak, a megoldás általában ugyanaz: hosszabbá teszik. De az egyik kínai autógyártó teljesen más megközelítést alkalmaz ennek a gondnak a megoldására. A második axil hozzáadása helyett a SAIC Maxus hozzáad egy második szintet.

A Life Home V90 Villa Edition egy emeletes lakóautó, amely teljesen kibővítve két emelet lakóteret kínál. A felugró második szintnek köszönhetően a lakóautónak helyet biztosít egy konyha, szórakoztató és alvó helyiségek, valamint egy bár és Zen tea szoba számára.

Life Home V90 Villa Edition

A pop-up tetők természetesen nem újdonságok, de még soha nem láttunk olyan teljes pop-up szintet, mint a Villa Edition-nél. Bár úgy néz ki, mint egyszokásos, mindennapi lakóautó, a túlméretezett tetőrész elrejti egy üveggel burkolt második emelet, amelyet egy gombnyomással teljes magasságúra ki lehet bővíteni.

Life Home V90 Villa Edition A felső terület megközelíthető egy kis lifttel, a relaxálást és a pihenést szem előtt tartva tervezték, ezért szinte zavartalan kilátást kapunk a környezetére. A 133 négyzetméter alapterület kisebb, mint az alsó szint, de több mint elegendő hely van ahhoz, hogy a helyet teateremmé vagy jógaterületté alakítsák. A vezetőfülke fölött van egy kijárható erkély is, ha egy kis levegőre van szükség, miközben fent van.

Life Home V90 Villa Edition De a SAIC Maxus lakóautója nem csak így nyílhat meg. A fő lakótér vezető- és utasoldala kinyitható részekkel rendelkezik, hogy az amúgy is tágas nappali még nagyobb legyen. Ha teljesen kibővült, az alsó szint 215 négyzetméter, és elegendő hely van egy teljes konyhához és egy tágas társalgóhoz, amelyet egy bár oszt el. A fő hálószoba a vezetőfülke fölötti fülkében található, és az első emeleti szórakoztató terület és a teljes második emelet is átalakítható, ha szükséges. A fürdőszoba és a zuhany hátul található. További jellemzők a testre szabható LED-világítás, a JBL hangrendszer, a TV-hez vagy projektorhoz való csatlakozás, mosógép és légkondicionálás.

Life Home V90 Villa Edition Sajnos, ha a Villa Edition-re vágyik, akkor sokáig várhat. A SAIC Maxus jelenleg csak Kínában értékesíti lakóautóit, és nem világos, hogy ez hamarosan megváltozik-e. Ha a lakóautó valaha nálunk is megvásárolgató lesz (és reméljük, hogy így lesz), akkor a Villa Edition állítólag 2,68 millió CN-val kezdődik, vagyis a jelenlegi tőzsdén körülbelül 413 000 USD.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek