Luxus oázis

Az új-zélandi Queenstownban a Waiora Lodge a festői környezetének kereteként működik. Az ilyen lenyűgöző tájak mindig arra szolgálnak, hogy emlékeztessék a látogatókat, milyen értékesek ezek az érintetlen környezetek, és hogy meg kell védeni őket.

A csapat megjegyzi, hogy a helyi Design Base Architecture iroda által készített projekt “vitathatatlanul Új-Zéland legszebb otthona, amelyet fenntartható módon készítettek a Wakatipu-tóra és a Cecil-csúcsra néző kilátással”.

Waimarino Lodge

A lakás 13 590 négyzetméteres telken fekszik majd, és zavartalan kilátás nyílik rá. Belül a négy nagy hálószobai lakosztály mindegyike gardróbszekrénnyel, tágas fürdőszobával és saját fedélzettel rendelkezik. Mivel a telek egy zárt közösségen belül található, az otthon privát, nincs közúti zaj, és más lakások sincsenek rálátásban.

Waimarino Lodge

Az új-zélandi Waiora Lodge-ot a holisztikus wellness pillérei köré tervezték. A waiora maori szó jelentése egészség és gyógyvíz. Különös figyelmet fordítottak a környezettel való kapcsolatra és az otthonon belüli wellness fejlesztésekre, mint például az infraszauna, hideg merülőmedence, levegő- és víztisztítás, cirkadián ritmusú világítás, edzőterem és kezelőszoba.

Waimarino Lodge

A Design Base Architecture által tervezett ingatlant jelenleg a B Group fejleszti, amely a mindössze tíz percre lévő Waimarino Lodge-t írányítja. A csapat megjegyzi, hogy a Waimarino Lodge és létesítményei a Waiora Lodge vendégei és tulajdonosai számára is elérhetőek.

Waimarino Lodge

Waimarino Lodge

 

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek