Luxuscsomagtartó

A híres brit márka most mutatta be a legkelendőbb Cullinan SUV-hoz készült új, testreszabott Recreation Module-t, amely a legszükségesebb dolgokat egyedi tárolókba rendezi. A fényűző kiegészítő egy motoros tárolórekesz, amely a jármű csomagterének padlójában rejtőzik, és amelyet az életstílusunkhoz igazíthatunk.

A motoros működtetésű fiókkazettát úgy tervezték, hogy a márka szerint “biztonságosan és láthatatlanul” illeszkedjen a csomagtér padlója alá. Egy gombnyomással a rekesz felpattan és kicsúszik, hogy további 48 liter tárolóhelyet adjon a 1930 literes raktéren felül, amelyet a Cullinan a hátsó ülések lehajtásával kínál.

Rolls-Royce CullinanÉs a fiók nem csak általános tárolórekeszekkel van tele, amelyek a különböző kiegészítők és felszerelések elhelyezésére szolgálnak. Ha megmondjuk az autógyártónak, hogy mit szándékozunk tárolni a Recreation Module-ban, akkor azt felszerelik az egyes tárgyakhoz illeszkedő, személyre szabott tárolókkal. A fiókot ráadásul úgy is be lehet rakni, hogy illeszkedjen vagy kontrasztos legyen a Cullinan belső és külső színvilágához.

Rolls-Royce CullinanA Recreation Module úgy alakítható, hogy bármit tárolhassunk benne, amit csak akarunk, de a Rolls-Royce három konfigurációt mutatott be inspirációként. Az elsőt, a “King of the Night”-ot kifejezetten Mark Riccioni fotós számára tervezték, és egy DJI Mavic Mini drón, egy 12,9 hüvelykes Apple iPad Pro, egy 16 hüvelykes Apple MacBook Pro, egy Sennheiser PXC550 MkII zajszűrő fejhallgató, egy Persol PO3225-S napszemüveg és egy Supreme dzseki számára kialakított, személyre szabott rekeszeket tartalmaz. A “Hosting Service” mindeközben helyet biztosít mindannak, ami egy nyolcfős piknikhez szükséges, beleértve egy koktélkészletet monogramos Rolls-Royce highball poharakkal. Végül a “Viewing Seat” két elektromos meghajtású széket és egy kihúzható koktélasztalt tartalmaz. Nem tudsz dönteni? A fiók kivehető, így több változat is megrendelhető hozzá.

Rolls-Royce CullinanA Rolls-Royce nem árulta el, hogy a Recreation Module mennyivel növeli meg a Cullinan 330 000 dolláros induló árát, de a luxus SUV alkalmasnak tűnik arra, hogy kiéljük a belső Marie Kondo énünket.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek