Made In – Hungarikum születhet a Discovery Channel műsorán

December 4-én futószalagon érkezik nappalinkba a szórakozás! Ezen a napon veszi kezdetét a Made In című magyar produkció a Discovery Channel műsorán. A sorozat olajozott működéséről, Gyetván Csaba, műsorvezető fog gondoskodni, aki minden epizódban elkalauzol minket a gyártósorok számunkra ismeretlen világába. Legyen szó bármilyen elképzelhetetlen technológiai megoldásról – robotikáról, megújuló energiákról, vagy konyhánk nélkülözhetetlen alapanyagairól –; a sorozat révén mindannyian közelebb kerülhetünk a mindennapjainkat meghatározó technológiákhoz!

Made In

A tömegtermelés megjelenésével az emberiség eltávolodott a minket körülvevő tárgyi környezettől. Olyannyira természetesnek vesszük a mindennapok során használt tárgyakat, hogy bele sem gondolunk, mennyire zseniális és látványos technológiai megoldásoknak köszönhetjük őket. Vajon milyen hosszú utat tesz meg egy tálca tojás, mire a szupermarketek polcaira kerül? Milyen folyamatok teszik lehetővé a nappalink melegét adó távfűtést? A sorozat többek között ezekre a kérdésekre ad választ.

Made In
A Hogyan készül típusú sorozatoknak mindig is nagy hagyománya volt a Discovery Channel műsorán. Gyetván Csaba műsora, mégis üde színfoltja lesz a csatornának: egy régi műfajt mutat be egy teljesen új, hazai köntösben. A magyar nézők közelebb érezhetik magukat a műfajhoz mint valaha: Csaba, ugyanis olyan gyárakba látogat el, amelyek mellett nap mint nap elmegyünk, és nem is sejtjük, milyen elképesztő folyamatok zajlanak le bennük.


„Gyermekként órákat ültem a Discovery előtt a klasszikus Hogyan készült miatt, így érthető, hogy a Made In elindulásával egy álmom válik valóra” – nyilatkozta Gyetván Csaba.
A Made In jó eséllyel pályázik a magyar nézők tetszésére, hiszen hétről hétre olyan hazai helyszínekre kalauzol el minket, amelyekhez bár sokan közel élünk, mégsem ismerjük őket teljes valóságukban. Gyetván Csaba végre lerántja a leplet róluk, hogy mindannyian közelebb kerülhessünk közvetlen környezetünk kulisszatitkaihoz!

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek