Mestermű a konyhapulton

Mindenki másképp csinálja. Igaz ez a kávézásra is, talán nincs két egyforma ember, aki ugyanúgy inná a feketét. A kávéfőzés tudományának fejlődése már-már az asztrofizika intenzitásával vetekszik. A kávébab eredete, a hőmérséklet, a viszkozitás, a főzés ideje nagyon fontos a jó eredményhez, a legnagyobb hangsúly mégis a daráláson van. A Fellow új kávédarálója nem csupán jól végzi a dolgát, de kinézetre sem utolsó.

Ode Brew Grinder

A Fellow által megalkotott Ode Brew Grinder névre hallgató mestermű nagyszerű ajándék a kávé szerelmeseinek. A készülék megnyerő, szögletes dizájnjával akár egy modern múzeum kiállítási tárgya is lehetne.

Ode Brew Grinder
2013-ban egy magát a kávé és a terméktervezés megszállottjainak nevező csapat alapította a Fellow-t, azzal a céllal, hogy a kávéfőzés élménye és esztétikája olyan erős legyen, mint maga az ital. És az Ode ezt mind hozza.

Ode Brew Grinder
A kis gép nemcsak karcsú és tetszetős, de számos olyan átgondolt tervezési tulajdonsággal bír, mint például a kis garat, ami őrlésig a kávébabot az annak megfelelő tárolóban tartja, hogy az frissességét minél tovább megőrizze. Az intuitív daráló tárcsa 33 különféle beállítás közül választja ki a megfelelőt a hidegen főzött durva és a finomra őrölt eszpresszó között. A mágneses gyűjtő pedig a munkapultot is tisztán tartja.

Ode Brew Grinder
A legtöbb daráló nem csupán a kávéfőzés kelléke, de tökéletes ébresztőként is szolgál a hétköznapi kora reggeleken, ám ez a Ode-ra nem igaz. A régi tartályokat átalakították és olyan precíz motorral látták el, ami minimálisra csökkentette a zajkibocsátást.

A szállításra még néhány hónapot várnunk kell, jelenleg 2020 augusztusi határidővel előrendelhető 299 dollárért.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek