Mightyseed Vespája

A Piaggo Vespa robogójára mindenki tervezési ikonként tekint 1946-os megjelenése óta, amely már önmagában is olyan stílus kiegészítőként működik, amely töretlenül vonzza csodálóit a világ minden tájáról.

Mightyseed Vespa

Jónéhány generációval később a Vespa még mindig aktív széleskörű modellkínálattal, de az India központú tervezési cég a Mightyseed most előállt a jól ismert robogó egy elektromos változatával, amely határozottan a modern érába emeli a klasszikus darabot.

Mightyseed Vespa
A Mightyseed Vespájának sima, minimalista megjelenése azonnal és minden kétséget kizáróan hamisítatlanul „Vespás” a kerékburkolatokkal és a sárvédőre szerelt fényszóróval.

Mightyseed VespaLED szalagvilágítás a markolatokon és az úgynevezett LIDAR rendszer, amely a visszapillantó tükrök helyett szükség esetén figyelmezteti a vezetőt.

Mightyseed Vespa

Ezek pedig mind kiegészítő funkcióként vannak jelen, miközben az erő egy 30 aH lítium ion akkumulátorból és egy kerékagyara szerelt motorból érkezik, amely még az ülés alatti tároló elhelyezését is lehetővé teszi. Ha érdekesnek találta cikkünket, akkor ne felejtsen el rápillantani a 10 legkisebb összehajtható mini biciklire is.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek