Minimal electric

A vietnami székhelyű Carota Design által létrehozott DATbike egy konceptuális dirt bike, amely egy dinamikus új esztétikát vizsgál. Egy hihetetlenül karcsú vázzal kezdődik, amely nagyrészt csupasz alapokat tartalmaz, leszámítva a nehéz akkumulátort az alján, és végül egy gyönyörű üreges „üzemanyagtartály alkot egy hihetetlenül érdekes sziluettet.

Carota Design

A Ho Si Minh-városban élő tervező érdekes vizuális kísérlete, a DATbike karcsúnak tűnik, miközben meglehetősen nehéz alapterülettel rendelkezik. Egyszerű, mégis éles esztétikával rendelkezik, amelyet tovább hangsúlyoz a matt és szatén felületek használata, valamint a szürke és narancssárga színvilág. Karcsú üléssel, a kerékpár felső oszlopán elhelyezkedő lineáris műszerfallal, sőt, még egy függőlegesen elhelyezett, karcsú fényszórópárral is rendelkezik.

Carota Design

Az oldalnézet pedig egyszerűen csodálatos. Hátul mono lengéscsillapító felfüggesztés, elöl ikervilla, a Carota márkajelzés az alján, és egy olyan vázzal rendelkező kerékpár, amelyet huncutságra építettek. A kerekeken nincsenek futófelületek, ami elgondolkodtat, hogy a DATbike inkább pályaversenyző, mint terepjáró fenevad, de a kerékpár többi része mást mond.

Carota Design

Közelebbről megnézve az e-bike minimalista, érintésérzékeny műszerfala látható, egy apró, kör alakú képernyővel, amely minden szükséges információt megad, és még a telefont is egyszerűen hozzá lehet csatlakoztatni.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek