Partihajó

A U-Boat Worx elnevezte legújabb flottatagját Under Water Entertainment Platformnak, vagy röviden UWEP-nek, de mi inkább party sub-nak hívnánk. Az egyedülálló tengeralattjáró, amely az első a maga kategóriájában, 35 méter hosszú a csúcsától a farkáig, és mintegy 200 méter mélyre tud merülni a vízvonal alatt. A magán- és kereskedelmi célú tengeralattjárókra egyaránt szakosodott holland cég szerint a hajót úgy tervezték, hogy a „világ legrangosabb és legemlékezetesebb eseményeinek” otthont adjon.


A belső tér több mint 150 négyzetméteres, és 120 vendéget tud befogadni a legénységgel együtt. A többcélú teret a tulajdonos (vagy az üzemeltető) úgy konfigurálhatja, hogy például 64 férőhelyes étterem, tenger alatti edzőterem vagy víz alatti kaszinó is helyet kapjon benne. Természetesen a luxus mosdók és a nagyméretű konyhai részleg alapfelszereltség.

U-Boat Worx
A parti tengeralattjáró esküvők, kiállítások, prezentációk, előadások és hasonlók helyszínéül is szolgálhat. Gondoljon rá úgy, mint egy mini tengerjáró hajóra, amely a hullámok alá viheti a barátokat. Ja, és a légkondicionált kabin teljesen nyomás alatt van, így a hullámok alatti utazás után nem lesz szükség dekompresszióra.

U-Boat Worx
Mindennek tetejébe az UWEP 14 nagy ablakkal van felszerelve, amelyekből a tengerészek kiváló kilátást élvezhetnek a mélytengerre és a nyüzsgő tengeri élővilágra. Fel van szerelve egy sor külső lámpával is, amelyek megvilágítják a környezetet, és egy kis extrát adnak az éjszakai merülésekhez.

U-Boat Worx
A bulinak sem kell soha véget érnie. A teljesen autonóm UWEP akkumulátorral működik, és 24 órán át képes megállás nélkül üzemelni. Az utazások között a tengeralattjáró feltölthető és feltölthető egy kikötőben vagy úszó dokkban.

U-Boat Worx
„Az UWEP felrázza mind a tengeralattjáró-, mind a vendéglátóipart, és élen jár a testre szabott víz alatti rendezvények terén” – mondta Bert Houtman, az U-Boat Worx alapítója és vezérigazgatója egy nyilatkozatban. „Nemcsak a legigényesebb vendégkör számára nyújtunk majd csillagászati élményt, hanem olyan üzleti lehetőséget is, amely a vállalkozóknak kedvez, és hozzájárul az óceánok megértéséhez.”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek