Privát galéria

A Line Architects által tervezett luxusotthonból panorámás kilátás nyílik az egész környékre. A ház összes helyiségét modern műalkotásokkal töltötték le, amitől az épület inkább egy művészeti galériára hasonlít, mintsem egy családi otthonra, és az egészet úgy tervezték meg, hogy be tudd sétálni az egészet. A belsőépítészeti elemek és a ház külseje is nagy hatással kíván lenni a vendégekre és ott élőkre is.

Privát galéria

A művészi megközelítéstől függetlenül minden megvan benne, ami a kényelemhez szükséges – edzőterem, medence, házimozi, iroda, több hálószoba, tárolóhelyiségek.

A ház középpontját a lépcsősor képzi, amelyet két fal ölel körbe. Ez mindhárom szintet összeköti és az üvegtetőn át beáradó természetes fény világítja meg.

Privát galéria
A konyha és étkező közös helyiségben kaptak helyet. A homlokzat itt 10 fokkal el van tolva, így tökéletes a kilátás a medencére és kertre.

Privát galéria

A második szinten vannak a hálószobák és könyvtár, amit üvegtető fed. A bejárati oldal felől a második szintet egy V-alakú oszlop tartja, ami alatt egy parkolót alakítottak ki.

Privát galéria

Privát galéria

Privát galéria

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek