Richard Mille új modellje – RM 33-02 AUTOMATIC

2011-ben az RM 033 tökéletesen kerek volt, 2019 végén viszont megjelent az RM 033-02 Automatic, mely még mindig sportos, de már geometrikus formákkal.

Habár a 42mm-es tok újratervezett formája még mindig a jellegzetes Richard Mille formát követi. Az esztétikai jellegzetességet most a TPT® carbon megjelenése az előlapon és a tokban felhasznált vörös arany egészíti ki.

Richard Mille

Míg az eredeti modell 8.8mm-es vastag volt, az evolúció hatására az új modell szuper-lapos lett, csupán 6.2mm. A vastagságbeli különbség ellenére a gyártónak sikerült ugyanazt az RMXPA1 kalibert és annak kétirányú rotorát 45 órás energiatartalékkal beépíteni, mely a zafírkristály hátlapon át szépen látszik.

Richard Mille

A hátlap is teljes újratervezést kapott, kivéve az óra- és percmutatókat, melyek megtartották formájukat. A fekete PVD borítású titánium híd dinamikus hátteret biztosít a stilizált és túlméretezett arany számoknak. Ez két körkörös titán sínre került, mely közvetlenül a mozgató szerkezethez kapcsolódik. Az RM 33-02 sokoldalú személyiségéhez a véletlenszerűen mintázott előlap és a hat spline csavar is nagyban hozzájárul.

Hogy az egyszerre sportos és stílusos óra még karakteresebb legyen, a 140 darabos limitált kiadású óra fekete gumi szíjat kapott.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek