SPA mennyország

Malibu egy wellness központtá vált, amely sokakat vonzz, hogy itt szabaduljanak meg a városi élet stresszétől és feszültségétől, hogy gluténmentesen étkezzenek (de azért maradjanak a gourmet vonalnál), és kapcsolódnak a természethez egyszerre a hegyekben és a tengernél. Ha pedig valaki állandóan szeretné élvezni ezt az életstílust, 16,9 millió dollárért valóra válhat az álma.

Malibu

A 6097 Murphy Way cím egy csendes, elzárt út végén helyezkedik el, amely egy 180 méter hosszú, kapuval lezárt behajtón keresztül érhető el. De megéri ez a hosszadalmas út a bejutásig. A birtok 56 ezer négyzetméteren terül el, és a lélegzetelállító tengerpartra néz.

És míg a kilátás egyértelműen lenyűgöző, a közel 1000 négyzetméteres ingatlan fő attrakció egyértelműen az enteriőr – egész pontosan az étkező -, amely kifejezésre juttatja a ház védjegyének számító rusztikus és modern zen esztétika keveréke jut érvényre a felújított fa gerendák, dió padló és meditációs kert révén. A kert és a hozzá tartozó medence az étkező teraszajtajain keresztül érhető el.

Malibu

A nyitott konyha egy sor tetőablak alatt helyezkedik el az étkező mellett, amelynek rengeteg üvegablaka gondoskodik róla, hogy elég fény világítsa meg a kulináris alkotásokat. Az emeleten a vendégszobák és főlakosztály található saját, spa-szintű fürdővel és terasszal.

A lakók számára, akik kevésbé kedvleik a hétfőket, a 6097 Murphy Way alsó szintje egy igazi wellness felüdülést tartogat, kivéve, szerencsére, a többi felfrissülésre vágyóval. Az edzőterem és az infraszauna is ezen a szinten található, csakúgy, mint a borospince és a moziszoba.

Malibu

Meditációs kert. A feszített víztükrű medence az első emelet nappaliján túl lezárja a találd-meg-önmagad élményt nyújtó kertet a nyugodt vizével, amely úgy tűnik, mintha a Csendes-óceánba ömlene. Még egy jóga terasz is van, ahol a legtrükkösebb pózokat is le lehet küzdeni.
És ha már elég lenne a jógi életből, a 6097 Murphy Way rengeteg helyet kínál a társaság számára. Hat ágy, nyolc fürdőszoba és 20 autó számára elegendő férőhely valószínűleg elég lesz vendégül látni a barátokat.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek