Sunreef, az úszó night club

Ha egy módja van, hogy egy szuperjacht felhívja magára a figyelmet, akkor az a neon fényekkel történhet. Pontosan ezt használja fel a Sunreef Yachts legújabb 49 méteres katamaránjánál.

A lengyel jacht gyártó most mutatta be három új változatát a 49M Sunreef Power nevű modelljének. Lila és rózsaszín neon csíkok díszítik elegáns vonalait az időtlen dizájnnak. A szuperjacht teljes egészében a lengyel Gdansk városában lévő gyárban készül. Az Imperial Yachts lesz a projekt managere az építés során, a szállítást pedig 2021 második felére tervezik.

Sunreef Yachts

“Izgalmas utazásnak a kezdete ez, ahogy összefogtunk az Imperial Yachts-szal e fantasztikus projekt megvalósításához” – nyilatkozta Francis Lapp, a Sunreef alapítója és elnöke. “Az új koncepcióval elköteleztük magunkat amellett, hogy olyan jachtot építünk, melyet az iparág még nem látott.”

Szemet gyönyörködtető külsője mellett a katamarán luxust kínálhat akár 10 vendég számára is. A hajó teljes felépítését és kialakítását még nem osztotta meg a cég a közvéleménnyel, de ha a neonból indulunk ki, egészen biztosan izgalmas és szórakoztató részleteket rejt.

Sunreef Yachts

A Sunreef szerint a hajón vízi járművek széles választéka kap majd helyet. A vendégek kényelméről pedig egy 17 fős legénység gondoskodik majd.

A fedélzet alatt az ikerkeretes dizájn biztosítja a hatékonyságot. Két 3400 lóerős dízelmotor hajtja és több, mint 5000 tengeri mérföldet képes majd megtenni 23775 gallonos üzemanyagtartályával.

A 49M Sunreef mellé a 110 Sunreef Power is társul, 2021 második felétől.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek