Ultramodern Beverly Hills-i kúria 1000 bitcoinért

A bitcoin dollárban számolva meghaladja a 62 000 dollárt, és folyamatosan nő. Ha mélyen benne vagy a kripto-őrületben és bitcoinokat halmozol fel, csak körülbelül 1000 darabra van szükséged ahhoz, hogy megvehesd ezt a lenyűgöző Beverly Hills-i birtokot. Vagy használhatod a jó öreg, 65 millió dollár értékű papírpénzt is.

Az ingatlan része annak a fellendülésnek, amit az utóbbi időben az ingatlantulajdonosok körében tapasztalunk, akik hajlandóak akár kriptopénzt is elfogadni egy ház megvásárlásáért.

Wallace RidgeA dél-kaliforniai mennyországnak ez a különleges darabja egy kicsit túlzásba vitt – de mégis ízléses – szinte minden részletében, az építészettől kezdve az elegáns olasz bútorokig és szekrényekig.

Wallace Ridge

A bejárat egy lebegő márványlapot tartalmaz, ami kiemel néhány más, az otthonba épített fénypontot, például egy 6 méter hosszú kőfalat és egy konzolos elsődleges lakosztályt, amely olyan, mintha a medence felett lebegne.

Wallace RidgeA márvány és kő témája az egész héthálószobás kastélyban folytatódik. A bárban található hatalmas egyedi szigetet úgy alakították ki, hogy úgy nézzen ki, mintha egyetlen kőtömb lenne. A sziget és a mögötte lévő gyönyörű állvány is beépített LED-világítással rendelkezik, hogy az egyedi palackokra helyezze a hangsúlyt, és megadja a hangulatot.

Wallace Ridge

Az elsődleges lakosztály fürdőszobáiban a Pibamarmi kád Nero Marquina márvánnyal készült, a zuhanyzó pedig Calacatta márvánnyal van kibélelve. Még több ilyen márvány díszíti a kandallót a nagyteremben, valamint a lenyűgöző borospince padlóját, amely 2000 palacknak ad helyet.

Wallace RidgeA nagykonyha – igen, több is van belőle – egy 4 méter hosszú, Olaszországból importált bőrkőből készült pultszigetet és a padlótól a mennyezetig érő Dada szekrényeket tartalmaz. Minden készülék Gaggenau márkájú. Az asztal egyedi Poliform lappal és egy Baxter által készített kocka lámpatesttel rendelkezik. A tér egy társalgó szobával is összekapcsolódik, ahol kandalló és a B&B Italia moduláris kanapéja található. A tolható üveg zsebajtók visszahúzódnak és a teraszra nyílnak.

Wallace RidgeA második komornyik-konyhát a személyzet a garázson keresztül érheti el, és a dupla Viking kályhával, amely összesen 16 égővel rendelkezik, nagyszabású főzésre készült. A betonfelületek kereskedelmibb hangulatot kölcsönöznek neki, de a berendezési tárgyak még mindig ultra-luxus kivitelűek a Dada és a Gaggenau márkákkal itt is.

Wallace RidgeAz elsődleges hálószobai lakosztály közvetlenül a nagyterem mellett található, és egy dolgozószobát, valamint egy 400 négyzetméteres saját teraszt foglal magában, ahonnan a birtok legjobb kilátása nyílik Los Angeles városképére, különösen a jakuzziból. A fűtőberendezéseket a konzolos tetőbe integrálták. Az elsődleges fürdőszobákban egy tucatnyi ember számára elég tágas a zuhanyzó és egy hihetetlen márványkád található, amely több mint egy tonnát nyom. A hatalmas gardróbszobában a szekrények és a sziget Rimadesio és Molteni munkái, a pad pedig Kelly Wearstleré. A tetőablakból természetes fény hatja át a sok más otthonban gyakran sötétnek tűnő teret.

Wallace RidgeA Beverly Hills Trousdale városrészében található, Wallace Ridge-nek nevezett rezidencia egyik másik kedvenc fénypontja a zen-szerű, üvegezett udvar, ahol egyetlen olajfa áll szoborként a kőfal hátterében. A 150 éves fát Toszkánából importálták. A márványfalon vízzuhatag csordogál lefelé, az üvegajtók pedig kinyílnak, hogy beengedjék a szellőt és a vízesés nyugtató hangját.

Wallace RidgeA házhoz tartozik egy otthoni iroda, valamint egy fitneszterem is, amelyet már felszereltek egy Technogym Kinesis fallal és két Peloton kerékpárral. A wellnessrészlegben masszázshelyiség, valamint szauna és gőzfürdő is található.

Wallace Ridge

A vetítőteremben 24 férőhely van gyönyörű plüss kanapékon, 220 colos képernyővel és Dolby Atmos hangrendszerrel. Végül, de nem utolsósorban van egy szórakoztató szoba, ahol a bár határozza meg a hangulatot, és a masszív médiafal négy képernyőjén egyszerre négy különböző sportjátékot lehet lejátszani, vagy filmet nézni.

Wallace RidgeInnen tolóajtók vezetnek ki a medenceteraszra, ahol egy fél olimpiai méretű úszósávot integráltak a végtelen szélű medencébe. A hirdetést Michael Chen és Aaron Kirman adta fel a Compass Aaron Kirman Grouptól.

Wallace Ridge

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek