Űrtechnológia ihlette a D-fly Dragonfly hiperrollerét

A londoni D-fly cég bemutatta a világ első nagyteljesítményű luxus rollerét. Az elektromos, “Dragonfly” névre hallgató remekmű három év fejlesztés és több millió fontos befektetés után izgalmas vezetési élményt nyújt, élvonalbeli technológát és prémium dizájn kínál. 2020 nyarán dobják majd piacra, de már előrendelhető.

 

Dragonfly

A Dragonfly Jez Williman, a D-fly Group LTD alapítójának gyermeke. Modern dizájnja a luxusautók érzetét kelti, keskeny formája a könnyű, de annál erősebb szénszálas anyagból, űrtechnológiában használt alumíniumból és szénszálas megerősítéssel rendelkező paulownia-fából készült. A fokozott biztonságért az autógyártásban használt LED fényszórók és visszajelzők felelnek.

Dragonfly

A Dragonfly a vezetési élményt új, magasabb szintre emeli. A Forma 1-es autók inspirálta vezérlő rendszerrel a D-fly új irányvonalat vett az általuk szabadalmaztatott kormány rendszerrel. A három dimenzióban dönthető és forgatható vezérlés a sofőr minden mozdulatát követi.

Dragonfly

A forgó-vezérlő fojtószelepe egykezes váltást és fékezést tesz lehetővé és a kettős független felfüggesztési rendszer minden utat tökéletesen simává tesz. A Dragonfly négykerekű modelljében a négykerekű kormányzás és a kétkaros felfüggesztés szigorúbb fordulási sugarat és hihetetlenül pontos irányítás garantál, erős duál-motorja kerekenként 1800 watt akár 38 mérföld per órás sebességet is elérheti. Ehhez az energiát a könnyen cserélhető tölthető akkumulátor csomag biztosítja, egyenként 11 mérföldes távig. A kezdő csomaghoz akár 28.5 mérföld távolságig elegendő hosszútávú kiegészítők is elérhetőek.

Dragonfly

A 4.5”-es 4K-s kijelzővel elérhetjük kedvenc app-jeinket és bluetooth-on keresztül akár telefonunkhoz vagy a Dragonfly hangrendszeréhez is könnyen csatlakoztathatjuk.

Dragonfly

“A D-fly csoportnál tudjuk, hogy valami radikálisan újat kellett létrehoznunk” – nyilatkozta Jez Williman, a D-fly Group LTD alapítója. “A Dragonfly hiperroller egy szuperautó kistestvére és erre nagyon büszkék vagyunk. A jövő stílusosan érkezett meg.”

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek