Writers Edition töltőtoll kollekció

A német Montblanc luxuscikkeket gyártó vállalat bemutatta a Writers Edition töltőtoll kollekciót, amely a skót felfedező, orvos és zseniális író, Sir Arthur Conan Doyle előtt tiszteleg. A legendás irodalmár 200 regényt, novellát és verset írt, és megalkotta Sherlock Holmest – az irodalomtörténet egyik legérdekesebb figuráját.


Montblanc Writers Edition A Montblanc Writers Edition Sir Arthur Conan Doyle töltőtoll kollekció négy egyedi tollat tartalmaz, amelyek az író szokatlan életéből és munkásságából merítenek ihletet.

Montblanc Writers Edition

A limitált kiadás a részletekre összpontosít, és finom dizájnjellegű utalásokat kínál, amelyek Doyle magával ragadó történeteit mesélik el. Mindegyik toll rendelkezik egy nagyítóüveg alakú klippel, amely Sherlock Holmes detektív előtt tiszteleg, egy egyedi, Doyle-t ábrázoló, a tollhegyre vésett illusztrációval, valamint az egyes tollak egyedi témáját jelző különálló elemekkel.

Montblanc Writers Edition
A kékesszürke gyantából készült kiadás a viktoriánus London előkelő hangulatát idézi, ahol Sherlock Holmes a legtöbb ügyét megoldotta. A PVD-bevonatú, nagyítóüveg alakú klipsz alá írt JB monogram tiszteleg Joseph Bell előtt, aki Doyle-t Sherlock Holmes zseniális karakterének megalkotására inspirálta.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek