Zsiráf a kertben és luxus giccs Beverly Hills-en

A 30-as évekbeli Beverly Hills-i villa 20.5 millió dollárért került kalapács alá online. Nincs kétség, hogy a Beverly Hills 90210-es irányítószámmal rendelkező ház a Rodeo Drive-on nem fog egyszerűen gazdára találni.

Zsiráf a kertben

A majdnem 1000m2-es, jelentősen parkosított telken hat hálószoba, hét fürdőszoba és egy különálló vendégház is épült. 2017 májusa óta van a piacon az otthon, mely még a Bravo TV Million Dollar Listing Los Angeles showjában is megmutatkozott, amikor is 20.5 millió dolláros árcédula csüngött rajta.

Zsiráf a kertben

2018 júliusában vették fel a műsort, az ár pedig 19.25 millióra esett, majd 2019 januárjában 18.75-re, szeptemberben pedig 16.95 millió dollárra. A Joyce Rey és a Coldwell Banker Global Luxury által meghirdetett villa az eredeti 20.5 millióért került kalapács alá.

Zsiráf a kertben

“Itt egy egyedülálló ajánlat, egy igazi mestermű, melyet nehéz lenne megismételni” – mondta Rey. “Ez a mediterrán villa gondosan kidolgozott, művészi anyagokkal és egyedi felületekkel készen áll az ajánlattevők szívét elhódítani.” A 30-as években épült házat 2000-ben újították fel, amikor a vendégház is hozzáépítésre került.

Zsiráf a kertben

Egy kis erdő takarja el a főépületet a kíváncsiskodó szemek elől, melyet egy elegáns, faragott fából lévő kerítés vesz körül. Egy pár életnagyságú zsiráf áll őrt a kertben.

Zsiráf a kertben

A faragott fa és üveg bejárati ajtók a látványos portugál márvány lépcsővel és kovácsoltvas korláttal ellátott előcsarnokba vezetnek. Az előtérbe lépve William Morris kézzel ragasztott fagerendával díszített mennyezet fogad. Az étkező mennyezetét katedrális mészkő borítja, kiemelve az íves ajtót és exotikus fa padlót.

Zsiráf a kertben

Ezen a szinten található az elegáns média szoba, egyedi beépítéseivel, lenyitható vetítővászonnal és projektorral várja a mozi szerelmeseit. Az iroda helyiségben kandalló található, valamint van még bár és tágas, jól felszerelt konyha is a szinten.

Zsiráf a kertben

Nincs kétség, hogy a villa leglenyűgözőbb része a hatalmas fedett terasz, mely a ház hátsó részében két szinten terül el. A csiszolt márvány padló és lakkozott fa mennyezet stílust ad a szórakozásnak.

Zsiráf a kertben

A bor szerelmesei egy márvány csigalépcsőn juthatnak le az 5500 üveges borospincében, mely dekorációját leveles kovácsoltvas munka jellemez.

Zsiráf a kertben

A második emeleten található a hatalmas fő lakosztály hozzá tartozó fürdőszobával. A nappalit elegáns tetőablak és hatalmas jakuzzi egészít ki. A kissé benőtt udvaron medence, spa, kandalló és szabadtéri konyha található pizza sütővel.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek