A Discovery Channel nézői most személyesen fedhetik fel a hazai gyárak titkait

Ki ne álmodott volna már arról, hogy személyesen is ott legyen kedvenc sorozata forgatásán? A Discovery Channel most valóra váltja egy szerencsés néző álmát: egy rajongó a kísérőjével együtt részt vehet a csatorna legújabb hazai gyártású sorozatának forgatásán, ahol beleshet a Made In Gyetván Csabával című sorozat kulisszái mögé. A sorozat olyan meghökkentő technológiai eljárásokat tár a nézők elé, amelyekről ilyen minőségben egészen biztosan nem hallottak még. Mindezt most személyesen nézheti végig az a szerencsés néző, aki megnyeri a Discovery Channel Facebook nyereményjátékát.

Made in

Két hete vette kezdetét a Made In Gyetván Csabával című sorozat, a Discovery Channel legújabb hazai gyártású műsora. A sorozat a hazai gyártósorok izgalmas világába kalauzolja el a nézőket: Gyetván Csaba egy olyan világot tár elénk, amelybe egészen idáig nem volt betekintésünk. A tojásüzemben például a legkevésbé sem dobják ki a szennyezett, törött tojásokat, mint ahogyan azt gondolnánk – tudhattuk meg az első részből. A cukorrépából pedig nemcsak cukor lehet, hanem elektromos áram is – bármilyen meglepő is. Az energiaitalban és a siklóernyőben pedig jóval több közös vonás van, mint azt sejtenénk– olvasható a sorozat harmadik epizódjának leírásában.

Made in

A sorozat elindulásának alkalmából a Discovery Channel egy Facebook nyereményjátékot hirdetett a nézők között. A rajongóknak mindössze annyi a feladatuk, hogy december 19. éjfélig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:
Melyik termékről nem volt szó eddig a Made In Gyetván Csabával című sorozatban?

A) Kukorica
B) Bejgli
C) Toastkenyér
D) Virsli

https://discoverychannel.hu/made-in-gyetvan-csabaval/

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek