Design Gasztro Hírek

Szobor? Nem, pizza kemence

Giacomo Fava, olasz építész lerántotta a leplet két olyan pizza kemencéről, melyet a Clementivel, az 1975-től kemencéket és barbeque-kat gyártó céggel együttesen tervezett. Fava úgy tervezte meg a két modellt, hogy azok funkcionális, gyorsak és hatékonyak legyenek, Clementi pedig a minimalista dizájnt tette hozzá.

Gasztro Hírek

Egyedi Rum a Four Seasonstől 29 ezer dollárért

A szolgáltatóipar egyik különlegességének számít a személyre szabott italok készítése és felszolgálása. Hotelek és éttermek a világ minden táján versengenek egymással, hogy olyan exkluzív söröket, borokat és röviditalokat kínáljanak, melyekhez sehol máshol nem juthat hozzá a vendég. Februárban a Four Seasons Resort Nevis állt elő a Crowned Monkey Rummal.

All Tech Gasztro Hírek

Okos boradagoló a megfelelő hőfokért

Macerás a bor megfelelő hőfokra való beállítása és felszolgálása. Az Albicchiere boradagoló siet a segítségünkre, egyrészt fenntartja az optimális hőmérsékletet, másrészt a bor is hosszabb ideig eláll benne felbontás után.

Gasztro Hírek

Gal Gadot lett a smartwater márka új arca

Még az igazán áttörő márkák is kötnek újévi fogadalmakat. A prémium hidratáció élvonalát képviselő, továbbfejlesztett vízmárka, a például azt, hogy 2020-ban minden eddiginél jobban felpörgeti marketing és médiatevékenységét – és ennek részeként új márkanagykövettel, Gal Gadottal dolgozik együtt nemzetközi szinten.

All Tech Gasztro Hírek

A nappalinkban is termeszthetünk növényeket az LG új készülékével

Az LG Electronics a 2020-as CES-en mutatja be első beltéri növénytermesztő készülékét. A városi kertészkedés szerelmeseit megcélzó, álló hasáb alakú, beépíthető készülék fejlett világítás- és hőmérséklet-szabályozási technológiát, valamint korszerű öntözőrendszert használ, de a növénytermesztés sikeréhez a kombinált vetőmagcsomagok és a növények fejlődését nyomon követő alkalmazás is hozzájárulnak.

Gasztro Hírek

Termék, amivel robbanthat egy borászat

Francis Ford Coppola filmrendező a Keresztapa című eposzával filmtörténelmet írt, de lánya, Sofia Coppola is híres finoman érzékeny, sajátos tempójú filmjeiről. És mit tett még Coppola? Dobozba zárta Sofiát! Igaz, Sofia egy bor Coppola borászatában, de még így is durván hangzik. Csúcsminőség sörösdobozban? Ki hallott még ilyet? Előtte senki, de Coppola 2002-ben történelmet csinált, és […]

Gasztro Hírek

Stílusos világsiker, azaz pezsgősiker magyar módra

Egyedülálló sikerrel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen a Hungaria pezsgő egyik ’legifjabb’ tétele, az üde, mélyrózsaszín színű Hungaria Rosé Extra Dry. Nem ’csupán’ aranyérmet szerzett, hanem óriási szenzációként a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2019 világversenyen. Ez a különleges pezsgősiker azért is lenyűgöző, mert ez az első alkalom, […]

Gasztro Hírek

Noori grill, ami egyben pizzasütő és tűzhely is

A Noori egy sor cserélhető modult álmodott meg ehhez a grillhez, így mindenki el tudja készíteni benne kedvencét, legyen szó akár sült oldalasról, akár hamburgerről. És ha épp grillezni szeretnél, alakítsd át a szerkezetet és már jöhet is a vacsora!