Gasztro Hírek

A Napa-völgyi legenda

A Robert Mondavi Pincészet több mint fél évszázados múltra tekinthet vissza, de minden bizonnyal a modern korszellem sem tud mellette elmenni. A Napa-völgyi pincészet most mutatta be egy limitált kiadású borkollekcióját, amelyhez kizárólag a nem helyettesíthető tokenekkel (NFT) lehet hozzájutni.

Autó Gasztro Hírek

“Az aranymetszés íze”

A két luxusmárka az új Masters’ Selection 21 Year Olddal erősíti meg partnerségét. Tehát ez az első, limitált kiadású single-malt skót whisky, amelyet a két cég közösen alkotott meg, ráadásul ez az első alkalom, hogy az Isle of Islay-i lepárló az aranymetszést használja fel egy whisky elkészítéséhez.

Gasztro Hírek

6000 dolláros hamburger wagyu marhahússal és Beluga kaviárral

A világ legdrágább hamburgerébe fehér szarvasgomba, Iberico sonka és Macallan single maltból készült szósz is kerül. Általában akkor döntünk a hamburger mellett, ha valami olcsó és kiadós ételre vágyunk. Ennek ellenére megannyi séf kísérletezik azzal, hogy a gyorséttermekben kínált ételből luxusfogást varázsoljon.

Építészet Gasztro Hírek

Újraéledt a Ferrari Ristorante Cavallino

A Michelin-csillagos séf, Massimo Bottura és az építész és dizájner India Mahdavi összefogtak, hogy újragondolják a Ferrari Ristorante Cavallino-t az olaszországi Modenában. Míg az étterem eredetileg arról volt a legismertebb, hogy kik vacsoráztak ott, az új változat reméli, hogy az ételek és a design szerelmesei számára egyaránt célponttá válik.

Design Gasztro Hírek

Az első belga sörfürdő Brüsszelben

A WeWantMore tervezi az első belga sörfürdőt “Bath and Barley” néven Brüsszel régi belvárosában. A stúdió célja az volt, hogy a sör és a fürdőzés kombinálásával a pihenés és az intimitás érzését teremtse meg, miközben kiemeli Belgium jól ismert „sör-ökségét.”

Gasztro Hírek

Konyakok konyakja

Jay-Z-nek van oka ünnepelni: 52 500 dollárért kelt el D’USSE konyakja a Sotheby’s aukciósházban a Shawn Carter Foundation-nek való adománygyűjtés keretei között.

Gasztro Hírek

Csemegecsomag kétmillió dollárért

Vannak whisky ajándékcsomagok, meg van a The Craft Irish Whisky Co. és Fabergé 2 millió dolláros összeállítása. A limitált kiadású csodadoboz számos luxuskülönlegességet, valamint nem is egy, de kettő üveget rejt a legrégebbi, háromszoros-lepárlású ír whiskyből.

Design Gasztro Hírek

Élvezet a köbön

A dán tervező, Nina Bruun, gondolt egy merészet, vagy talán azt is mondhatnám, hogy magasröptűt de mégis mindezt miniben és 3D-ben kinyomtatta a Mount Everestet egy whiskys pohár belsejében, méghozzá 1: 230 000 méretarányt használva.