Gasztro Hírek

Stílusos világsiker, azaz pezsgősiker magyar módra

Egyedülálló sikerrel zárta szereplését a Franciaországban megrendezett világversenyen a Hungaria pezsgő egyik ’legifjabb’ tétele, az üde, mélyrózsaszín színű Hungaria Rosé Extra Dry. Nem ’csupán’ aranyérmet szerzett, hanem óriási szenzációként a világ TOP10 legjobb pezsgője közt végzett a francia Effervescents du Monde 2019 világversenyen. Ez a különleges pezsgősiker azért is lenyűgöző, mert ez az első alkalom, […]

Gasztro Hírek

Noori grill, ami egyben pizzasütő és tűzhely is

A Noori egy sor cserélhető modult álmodott meg ehhez a grillhez, így mindenki el tudja készíteni benne kedvencét, legyen szó akár sült oldalasról, akár hamburgerről. És ha épp grillezni szeretnél, alakítsd át a szerkezetet és már jöhet is a vacsora!

Beauty Design Gasztro Hírek

SPA mennyország

Malibu egy wellness központtá vált, amely sokakat vonzz, hogy itt szabaduljanak meg a városi élet stresszétől és feszültségétől, hogy gluténmentesen étkezzenek (de azért maradjanak a gourmet vonalnál), és kapcsolódnak a természethez egyszerre a hegyekben és a tengernél. Ha pedig valaki állandóan szeretné élvezni ezt az életstílust, 16,9 millió dollárért valóra válhat az álma.

Építészet Gasztro Hírek

Ben Thanh étterem

A vietnámi Ho Chi Minh városban található étterem a Ben Thanh piac ékköve. A 20. század elején elkészült épület fontos részét képezi a város történelmének. Azonban az építészeti örökségek eredeti állapotának megtartása kritikus ponthoz ért a fiatal és zsúfolt nagyvárosban.

Beauty Gasztro Hírek

Penthouse farm

A farm-to-table, azaz a farmtól az asztalig mozgalom egyre nagyobb teret nyer magának az egész világon. A Ritz-Carlton Residences Miami Beach pedig egy egészen új szintre emelte a koncepciót, hiszen a lakók lehetőséget kapnak arra, hogy a Foodscape Designs szakmai segítségével létrehozzák saját, ehető kertjüket a teraszokon és a balkonokon. A gyümölcs és zöldség kínálat […]

Gasztro Hírek

Osztrigaszafari

Merülj el a Watt-tengerben a skandináv kagylókirállyal. Jesper Voss pont úgy néz ki, mint egy modern viking. Szakállat visel és bőrből készült kötényt köt magára, amelyen kis zsebekben helyezi el a késeit, üvegcséit.