Beauty Design Gasztro Hírek

SPA mennyország

Malibu egy wellness központtá vált, amely sokakat vonzz, hogy itt szabaduljanak meg a városi élet stresszétől és feszültségétől, hogy gluténmentesen étkezzenek (de azért maradjanak a gourmet vonalnál), és kapcsolódnak a természethez egyszerre a hegyekben és a tengernél. Ha pedig valaki állandóan szeretné élvezni ezt az életstílust, 16,9 millió dollárért valóra válhat az álma.

Építészet Gasztro Hírek

Ben Thanh étterem

A vietnámi Ho Chi Minh városban található étterem a Ben Thanh piac ékköve. A 20. század elején elkészült épület fontos részét képezi a város történelmének. Azonban az építészeti örökségek eredeti állapotának megtartása kritikus ponthoz ért a fiatal és zsúfolt nagyvárosban.

Beauty Gasztro Hírek

Penthouse farm

A farm-to-table, azaz a farmtól az asztalig mozgalom egyre nagyobb teret nyer magának az egész világon. A Ritz-Carlton Residences Miami Beach pedig egy egészen új szintre emelte a koncepciót, hiszen a lakók lehetőséget kapnak arra, hogy a Foodscape Designs szakmai segítségével létrehozzák saját, ehető kertjüket a teraszokon és a balkonokon. A gyümölcs és zöldség kínálat […]

Gasztro Hírek

Osztrigaszafari

Merülj el a Watt-tengerben a skandináv kagylókirállyal. Jesper Voss pont úgy néz ki, mint egy modern viking. Szakállat visel és bőrből készült kötényt köt magára, amelyen kis zsebekben helyezi el a késeit, üvegcséit.

Gasztro Hírek

Az italautomaták Szent Grálja

Ez lenne a következő nevetséges extra szolgáltatás? Emlékszel azokra a régi automatákra, amiket a szállodák legeldugottabb pontjain helyeztek el, leginkább a jégautomata mellett? Nos, ez nem ilyen.