All Tech Gasztro Hírek

360 fokos kávéélmény és libabőr

Exkluzív nyílt nap keretében mutatta be legújabb, a hazai kávés piacon egyedülálló designnal tervezett termékcsomagolását, valamint kávékínálatát és szolgáltatásait a Goosebumps Coffee Lab. A páratlan panorámájú showroom-ban tartott eseményen az itthoni specialty kávézás legmagasabb szintjét képviselő Goosebumps csapata egy kötetlen workshop során vezette be a résztvevőket a minőségi kávézás világába.

Design Gasztro Hírek

Kávé határok nélkül

A Phantom Espresso Makert azért alkották meg, hogy ledöntse a képzeletbeli korlátokat a barista és a vendég között, míg a kávé készül. A bárokban elhelyezett hatalmas eszpresszó gépek sokszor állnak a barista és a kávéimádók közé, a vendég nem élvezheti a látványt, amint finom kávéja elkészül.

Építészet Gasztro Hírek

Modern rooftop és archaikus amfiteátrum a szőlőtőkék között

A Csehország morva vidékén lévő Lahofer pincészet új épülete jól tükrözi az ősi borhagyomány és a 21. századi borkészítési technológiák harmonikus együttműködését. A Chybik + Kristof stúdió által tervezett hipermodern pincészet egyesíti a látogatóközpontot, a kóstolótermeket és bortermelés létesítményeit. Az épület szinte belemerül a tájba, finom szimbiózist alkotva a szőlősorokkal.

Gasztro Hírek

Szigorú egészségügyi intézkedések mellett nyitott meg a High Note SkyBar

A kijárási korlátozások enyhítésével párhuzamosan, közel három hónapos szünet után újra megnyitott az Aria Hotel Budapest tetőbárja, a High Note SkyBar. A vendégek biztonsága érdekében a szálloda vezetése felére csökkentette a bár kapacitását, ezen felül pedig a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat és egy New York-i szakértő tanácsait figyelembe véve megalkották saját […]

Design Gasztro Hírek

Grillezz stílusosan

A szabadtéri sütögetés szerelmesei számára új luxus barbeque vonalat mutatott be az Officine Gullo. A florence-i cég kézzel készített mesterműveivel kényezteti ügyfeleit.

Design Gasztro Hírek

Szobor? Nem, pizza kemence

Giacomo Fava, olasz építész lerántotta a leplet két olyan pizza kemencéről, melyet a Clementivel, az 1975-től kemencéket és barbeque-kat gyártó céggel együttesen tervezett. Fava úgy tervezte meg a két modellt, hogy azok funkcionális, gyorsak és hatékonyak legyenek, Clementi pedig a minimalista dizájnt tette hozzá.

Gasztro Hírek

Egyedi Rum a Four Seasonstől 29 ezer dollárért

A szolgáltatóipar egyik különlegességének számít a személyre szabott italok készítése és felszolgálása. Hotelek és éttermek a világ minden táján versengenek egymással, hogy olyan exkluzív söröket, borokat és röviditalokat kínáljanak, melyekhez sehol máshol nem juthat hozzá a vendég. Februárban a Four Seasons Resort Nevis állt elő a Crowned Monkey Rummal.

All Tech Gasztro Hírek

Okos boradagoló a megfelelő hőfokért

Macerás a bor megfelelő hőfokra való beállítása és felszolgálása. Az Albicchiere boradagoló siet a segítségünkre, egyrészt fenntartja az optimális hőmérsékletet, másrészt a bor is hosszabb ideig eláll benne felbontás után.

Gasztro Hírek

Gal Gadot lett a smartwater márka új arca

Még az igazán áttörő márkák is kötnek újévi fogadalmakat. A prémium hidratáció élvonalát képviselő, továbbfejlesztett vízmárka, a például azt, hogy 2020-ban minden eddiginél jobban felpörgeti marketing és médiatevékenységét – és ennek részeként új márkanagykövettel, Gal Gadottal dolgozik együtt nemzetközi szinten.